reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

więc razcej poznańska pyra;-)

Witam nową staraczkę i uprzedzam o edycji postów kochana.
Masz swoje posty, a pod nimi pasek z takimi narzędziami jak "Dodaj na bloga", "Edytuj", "Odpowiedz", "Cytuj", i taka nieopisana ikonka "Multicytat".
Ciebie co interesuje to "Edytuj", klikasz w to i pole postu zamienia się w pole edycji, tam dodajesz do chcesz, możesz dopisać "edit:.....", a po dopisaniu czego tam chciałaś dajesz "Zapisz". Wtedy jest jeden post, a nie dwa jeden pod drugim i nie robimy chaosu.
Więc błagam pilnuj tego, bo modzi tutaj dbają o to.

reklama
Klari mam 30 lat
Aelreda dziękuję za pomoc :-)
Pyscek dzięki za powitanie
Atan dzięki za powitanie
I w ogóle dzięki Wszystkim za mile powitanie :-)

Ostatnia edycja:
hehe teraz cytujesz :) hej AeI- jak tam zdrowko?? moze kilka fluidkow dla mnie na poprawe nastroju ciooo???

A no i co z tym zdjeciem tego brzuszka bo czekam i czekam na nie o masz taki sliczniusi brzusio:) chyba jak kazda z was tutaj:)

hehe teraz cytujesz :) hej AeI- jak tam zdrowko?? moze kilka fluidkow dla mnie na poprawe nastroju ciooo???

A no i co z tym zdjeciem tego brzuszka bo czekam i czekam na nie o masz taki sliczniusi brzusio:) chyba jak kazda z was tutaj:)

Zdrówka ni ma, są mdłości wcurwiające. Ja nie wiem czy moje fluidy poprawią Ci humor jak i tak mój humor jest skopany.
Zdjęcia nie będzie, co będę was tak ciągle rozpieszczać, poza tym znudzi się wam i tyle.

Nikola to co ja zrobiłam z Twoim postem to jest cytowanie, zgoła coś innego jak edycja.
Wyżej pisałam jeden swój post a potem drugi, czyli dwa jeden pod drugim. Z edycją chodzi o to, by uniknąć pisania dwóch postów jeden pod drugim.
Więc zamiast "cytuj" kliknij "edycja" swojego posta.
Cytujesz osobę, której chcesz coś odpowiedzieć, a edytujesz swoje posty by coś dodać i usunąć nadmiar postów.

Pyscku nie wstawiam, w środę w nocy wstawiałam, jak ja tak będę wstawiać wam zdjęcie brzucha co chwilę to wy się znudzicie, to jaka to zabawa????

Dzięki Dziureczko!

Ja tylko na chwile, jadę teraz po sukienkę... włosy mi nie wyszły... mam po prostu barana na głowie i tyle :-D Mam nadzieję że choć zabawa będzie przednia...

noooo już wróciłam, zjadłam śniadanko a teraz kawusia..mmmm...

Właśnie Olciaa, kochana współczuję Ci strasznie. Sama mam suczkę i nie wyobrażam sobie co bym zrobiła jak by sie jej coś stało. Tulę Cie mocno a Twojego piesia całuję w nosek.

Mijenka no przeca mnie z Twoim małżem jakaś wspólna cecha łączyc musi, inaczej nie zgodziła byś sie na ta poligamie

magenta, rzuc kochana te testy w cholere, zajmij sie soba i chłopem, odpoczywaj

Fifka a zmyj głowę jeszcze raz i potraktuj włosy prostownicą, takie gładkie i delikatne też będą super. Albo0 moja koleżanka ma świetny sposób na włosy; po umyciu nakłada piankę do loków i tak idzie spać, rano wstaje z lokami

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry