reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

milia no wiesz, ja się uważam za jedną z tych bardziej wyluzowanych staraczek. Bo fakt te wszystkie badani, lekarze itd robiło się dla dzidzi no ale tak trzeba było, żeby wszystko sprawdzić a potem to nie spinałam się tak bardzo

reklama
Sun Ty się Nam tu nie załamuj tylko weź się w garść, na prawdę nie masz co się denerwować!!! Ja zaszłam w ciąże dopiero w 5 cyklu i jak byłam już po 2 cyklu jakoś na początku marca u ginekologa też cała zmartwiona to powiedział, że mam dać na luz. |Powiedział mi "jak to się robi" :)-D) i że jeśli do maja nie będę w ciąży to będziemy szukać przyczyn co nie oznacza, że coś jest nie tak... Tym bardziej, że teraz jesteś spięta tą cała umową o pracę...

Jedzenie w szpitalu paskudne. Teściowa była u mnie przed 16 i mówi "Żeby kobiety w ciąży dostawały takie jedzenie to wstyd". Przyniosła mi ogórki z kurkumą, które robiłam tydzień temu. Właśnie kończę litrowy słoik ;) Ah... Iwasek - brzunio CUD :*

Lovkeczko powiedz jak sie czujesz? Czy coś Ci powiedzieli lekarze(nie jestem za bardzo w temacie,przepraszam:zawstydzona/y:)
Sun jak się własnie tak na "zawołanie" chce to zazwyczaj dooopa z tego wychodzi. Wiem że to łatwo powiedzieć skoro juz jestem w ciązy ale naprawdę te 8 miesięcy dały mi się we znaki. Co prawda ja wiedziałam że coś jest nie tak i może dlatego łatwiej mi było się nastawić na to że nic z tego nie będzie i nie smucić się @ tylko podejśc do tego "następny cykl przed nami" . Chyba dlatego nie mogłam uwierzyć w to co widzę na teście i płacząc krzyczałam zę to niemożliwe. To dopiero trzeba mieć nas...ne we łbie;-)
Dziurko kiedy idziesz do lekarza?????

HPIM2221.jpgznalazłam jeszcze jedno które można pokazać hihih

Ostatnia edycja:
Więc tak, samopoczucie extra! Jutro do domku, bo wszystko jest w jak najlepszym porządku! ;) Ten lekarz co powiedział, że ciąża zagrożona (młody, bez doświadczenia) wystraszył się... :( Ale najważniejsze, że wszystko OK ;) Już jestem spakowana i czekam po obchodzie porannym na męża i do domu!!! ;D

No Iwasku widzę sporty mama :-D
Lovka do dobrze, że już Cie wypisują. Takiemu lekarzowi to mogłabym do dooopy nakopać :crazy: niepotrzebne stresowanie...

To faktycznie,musiałaś być przerazona. Co za palant. Najważniejsze że wszystko u Was dobrze:)
Ja się w sumie spodziewam że tydzień poleżę bo niestety ten mój cukier jest nie do okiełznania. Nic z tego nie rozumiem a jutro mam wizytę u lekarza który prowadzi cięzarne z cukrzycą. Do swojego gina idę 15 sierpnia i mam nadzieję że wreszcie się dowiem czy Igorek czy Natalka :):):)

reklama
No Iwasku widzę sporty mama :-D
Lovka do dobrze, że już Cie wypisują. Takiemu lekarzowi to mogłabym do dooopy nakopać :crazy: niepotrzebne stresowanie...

Witajcie laseczki....Własnie wruciłam od pani Gin powiedziała mi ze wszystkie badania na choroby genetyczne wyszły negatywne to znaczy ze moja dzidzia jest zdrowiuteńka badanie moczu tez nic nie wykryło.Jestem przeszczesliwa z tego powodu.Gina dzis dała mi ksiazeczke ciazowa i powiedziała ze z ciaza jest wszystko w jak najleprzym pozadku.
Ale mamy cieszkie powietrze i zaczyna troche kropic a miałam wieszac pranie.....

Do góry