reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej :-)
matko jaki miałam dziś koszmar w nocy :-( aż się zerwałam i nie wiedziałam czy to się dzieje naprawdę ... śniło mi się, że wypadają mi wszystkie moje zęby jeden po drugim i pełno krwi :-( a wiem,że jak śnią się zęby to niedobrze .... :-(

Podobno jak się śnią zęby z krwią ro niedobrze... ale to są zabobony, tak więc głowa do góry :-)

ja niestety mieszkam w mieszkaniu wynajmowanym, tak więc nie będę się miała czym pochwalić ;-( ale 2 m-c temu malowałam ściany z mężem w dużym pokoju i jest pięknie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Laura nie narzekaj:p Moje całe mieszkanie to 25 m2 +5 antresola i na tym wielkim metrażu mam łazienke kuchnie salon i sypialnie :D Mała łazienka plus taki że mniej sprzątania;p .
No zęby wypadające i krwawiące to bardzo niedobrze- ale tak jak napisała Sun to zabobony :p

pyscek: tobie się zęby śniły bo fifka wczoraj cierpała na bóle zęba i to pewnie miałaś takie przeniesienie :)),
nudy u mnie w pracy to mysle sobie , a zajrzę na forum - no i nie dobrze mi bo sie nawpie...... jak świnia

Fajnie ze sobie mieszkanka robicie, ja juz 2 lata mieszkam i znudziło mi sie moje, ale pamietam jak byłam zachwycona jak sie wprowadziliśmy , spaliśmy na materacu, a zamiast zasłon to naklejaliśmy worki nasmieci bo było nas widać jak na patelni wieczorem, ale było super

Ostatnia edycja:
Doberek:)

DSC07236.jpg mój brzuszek:)

reklama
Do góry