reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki :) Stęskniłam się :rofl: z przeziębienia wyczarowało mi się zapalenie płuc, więc leżę w domu...kurde ledwo dycham...A seksik przeszedł nam koło nosa bo siły nie miałam...ach...nie doczekam się tego malutkiego maluszka :) weszlam na tą stronę z butami, fajne fajne :) jak wyzdrowieję to pomyślę nad zakupem ;-)

reklama
hej dziewczynki :) Stęskniłam się :rofl: z przeziębienia wyczarowało mi się zapalenie płuc, więc leżę w domu...kurde ledwo dycham...A seksik przeszedł nam koło nosa bo siły nie miałam...ach...nie doczekam się tego malutkiego maluszka :) weszlam na tą stronę z butami, fajne fajne :) jak wyzdrowieję to pomyślę nad zakupem ;-)

Doczekasz się dzidzi :-).... oczywiście z całego serca właśnie tego życze... Choroba przejdzie i wykorzystaj wtedy tego swojego :-D

Ael pojawiła się i chyba poszła dalej spać :p,

Jestem jestem, dokonuje poważnych zakupów i telefonów znaczy w sprawie mebli. Narożnik zakupiliśmy właśnie, teraz poszukuje szafy. A w międzyczasie się zastanawiam czy nie rzygnąć między telefonami i czy nie wyrzucić laptopa przez okno...
Ale patrzę patrzę na forum :-)

No to teraz ja do ciężarówek:p , Kiedy brzuch robi się twardszy niż zwykle? i mniej więcej na jakiej wysokości?

Ael mam nadzieje że jakieś zdjęcia po remoncie nam pokażesz:>?

Cholerka oczoplonsu można dostać od tych kolorów:D,
Ael pojawiła się i chyba poszła dalej spać :p,
Lamia widzę ,że mamy tak samo wypłatka jest i uśmiech na twarzy hehe:D
Magd.a to żeby tak nie było do roboty a nie :p

Olcia poczekam na ten ślub :-) tak czy siak, mama M. będzie miała pierwszego wnuka/wnuczkę ze mnie :-D

No to teraz ja do ciężarówek:p , Kiedy brzuch robi się twardszy niż zwykle? i mniej więcej na jakiej wysokości?

Ael mam nadzieje że jakieś zdjęcia po remoncie nam pokażesz:>?

Twardy to brzuszek nie może być, bo to w ciąży źle. Jeśli chodzi Ci kiedy i jak pokazuje się brzuszek ciążowy, to na początku pod pępkiem idzie do przodu, a potem normalnie się rozrasta.
A zdjęcia pokażę wpierw łazienki a reszty dużo dużo później :p

Magd.a to widzę tak wszystko po kolei:p Ja to zaczęłam od dup* strony można powiedzieć:D wyprowadziłam się, dopiero teraz zaręczyny, dziecko i na końcu ślub:D
a no to widzisz Ael tego nie wiedziałam :) . Dobra na początek może być łazienka no niech już Ci będzie:p

hej :-)
matko jaki miałam dziś koszmar w nocy :-( aż się zerwałam i nie wiedziałam czy to się dzieje naprawdę ... śniło mi się, że wypadają mi wszystkie moje zęby jeden po drugim i pełno krwi :-( a wiem,że jak śnią się zęby to niedobrze .... :-(

reklama
Ach też jestem w trakcie robienia łazienki...masakra...Ael na koniec możemy porównać ;p Ja sobie wymarzyłam płytki piaskowe z motywami Afrykańskimi, Egipskimi ;p Jacyś faraonowie, murzyńskie chaty etc :) Szkoda tylko, że mam łazienkę praktycznie 2x2 hehe

Do góry