reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A powiedziec, co miała zrobić moja kuzynka, która o ciązy dowiedziała się w czwartym miesiącu, bo normalnie miesiączkowała????

reklama
Cześć dziewczyny, ja wstałam dziś po raz drugi :-)

Tak Was podczytuje i zastanawiam się, jak ja się będę zachowywać jak będziemy się starać :-)

witam nową staraczkę :-) i pocieszę Cię,że dużo dziewczyn , które tu dołączyły szybko zaciążyło :-) ale to jak losowanie :-) trafia na co n-tą :-D

Masz mnie na mysli jako nową staraczkę????

Wiem powinnam dopisac do wcześniejszego wpisu... Przepraszam :-(

Zgadzam się z Sil, po pierwsze dzidziuś nie jest na początku z mamą połączony, więć jak niby alkohol ma się do niego dostać?? Ludzki organizm jest bardzo dobrze "wymyśloną" machiną, na wypadek właśnie gdy mama jest w ciąży a ma @, jak to się niekiedy zdarza i nie wie o tym, więc nie raz wypija piwko czy drinki. Więc Olcia nie panikuj :)

Magda, Ty będziesz już tak oswojona z myślą, że masz luzować, że będzie spontan i w ogóle będziesz obcykana ;) A jak samopoczucie?

Oczywiście że nie ma co wariować :) Dopuki jesteśmy na etapie staranek można sie napić:) Nie nadużywać ale tak jak dziewczyny mowia lampka wina czy jakis drink to nie rpzestepstwo dla organizmu jeszcze :) Na odstawienie alko bedzie jeszcze czas :)

A w pracy mi sie strasznie nudzi !! I głodna jestem jak wilk :D

A powiedziec, co miała zrobić moja kuzynka, która o ciązy dowiedziała się w czwartym miesiącu, bo normalnie miesiączkowała????

czasami ak podobno jest ze sie nie wie o ciązy bo jest normalnie okres, no wtedy to nic nie mozna zrobić , a ogląałyście taki program co dziewczyny wogóle nie wiedzą ze sa w ciązy, jadą do szpitala z jakimś bólem brzucha a tu lekarz mówi " pani zaraz rodzi". To jest dopiero szok, i taka kobitka dzwoni do męża "przyjedź kochanie bo urodziłam dzidziusia ", ale niespodzianka- to jest normalnie szok ze tak sie dzieje

Magd.a wysłałam Ci wiadomość na priva :-)

Lam
no w takiej sytuacji to prawdziwa niespodzianka dla męża lub partnera ;-)

Lamia taki program chyba kiedys na discovery byl :> :D

Ale nie panikujmy bo kazda z nas wypatruje swojego cudu wiec takie niespodzianki nas raczej omina :D

A skoro w lipcu jeszcze nie bylo fasolki to moze bedzie moja ! :D Prosze o mase fluidkow od ciezarowek:D Bo juz czas juz czas :D:p

She nie jestem ciężarówką... ale przesyłam również

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dla Ciebie :-)

reklama
Do góry