reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ogladalam Twoj wykres. Moze do trzech razy sztuka!???? Oby! Trzymam kciuki za Ciebie, oby byl prezencik na swieta;)
ehh bardzo bym chciała ale co ma być to będzie widocznie jest nam pisane poczekać na to największe szczęście :-)

Wrozby mowia ze musze jeszcze z tym poczekac.... Z dzieckiem. Eh... To tylko glupie wrozby :-)MAm nadzieje...
mi to samo wyszło :-D

reklama
Moja mama poszla kiedys do wrozki i jej powiedziala ze bedzie miala 3 dzieci i mlodo wdowa zostanie, wtedy byla ledwie po slubie, czujecie ten stres. A do tej pory ma 2 dzieci i meza juz nie takiego mlodego. Takze to bzdury ale czasem trzeba w cos dobrego wierzyc.

Moja mama poszla kiedys do wrozki i jej powiedziala ze bedzie miala 3 dzieci i mlodo wdowa zostanie, wtedy byla ledwie po slubie, czujecie ten stres. A do tej pory ma 2 dzieci i meza juz nie takiego mlodego. Takze to bzdury ale czasem trzeba w cos dobrego wierzyc.

Też prawda :-)

A mi wyszło, że w ciąży będę "wkrotce", na pytanie, czy dostane nową pracę kula odpowiedziała "tak", no i zapytałam, czy wszystko będzie ok z Dzidziusiem i pracą jak już zajdę w ciążę - znowu "tak" :tak:

Super! Grono coraz wieksze!! Dotka wpadaj wpadaj;p maz poprosil to smaze, ale sama mam na nie tez wielka ochote;)

Paulina wpadaj!!;D z nutella mniam, a ja mam banany...
trzymam za Ciebie kciuki;) a tego seksiku to duzo bylo?;p

Dotka a Ty masz pco? Jak to sie objawia??

ja tez sie na nalesniczki pisze nie myslcie ze sie be zemnie wywinieceie - usłyszałam i juz lece;D

Oki, to powinno byc dobrze, a macie jakies przepraszam ze zapytam odpowiednie pozycje do tworzenia dzidziusia? ;)

Ja tam w pozycje nie wirze wazne zeby bylo przyjemnie i dobrze ;D
Dziewczyny ja jezdzca zachodza za pierwszym razem a to podogno najgorsza pozycja ;D
Takze jak dla mnie ma byc miło;D

Testowanie wychodzi mi w granicach wigilii.. Wiec jeszcze dlugo dlugo.
Wrozby mowia ze musze jeszcze z tym poczekac.... Z dzieckiem. Eh... To tylko glupie wrozby :-)
MAm nadzieje...

Ja jestem tak urodzona ze mam dwa choroskopy - i zawsze czytam oba - skałaniam sie do tego który jest dla mnie lepszy hahahhahahahahahahahaha, a jak obydwa sa złe to mowie ze to bzdury hahaahhahaha, po prostu wierze tylko w dobre rzeczy a co mi tam hahhahahaha

To musisz wierzyc ze tak bedzie!
JA bede wierzyc ze to tylko sen mara itp.. :tak: A co ;-)
No i wierze ze nic nie dzieje sie bez przyczyny, takze co sie wydarzy to nie wiem...
Czy bede szczesliwa odpowiedz TAK i to sie liczy :-D

To musisz wierzyc ze tak bedzie!
JA bede wierzyc ze to tylko sen mara itp.. :tak: A co ;-)
No i wierze ze nic nie dzieje sie bez przyczyny, takze co sie wydarzy to nie wiem...
Czy bede szczesliwa odpowiedz TAK i to sie liczy :-D

no i to najwazniejsze byc szczesliwa za wszelka cenne ja tez wychodze z tego załozenia :) a reszta przyjdzie sama

reklama
Do góry