reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Paluszek super tescik...i taka różnica po jednym dniu??
az nie wierzę....ale ja tez twardo poczekam do jutra i mam zamiar ujrzec dwie grube krechy...:)

No tez byłam zdziwiona tym bardziej je ten test z dziś to ma czułość 25, a wczorajszy miał 10...ogolnie miałam plan pojsc dzis do apteki kupic ten czulszy i zrobić jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam:)

Mag, oczywiście ze zostań z nami:) nigdzie nie uciekaj...no chyba ze faktycznie tego potrzebujesz...to zrób sobe przerwe, ale nie rób nic na siłe bo wydaje mi sie ze przez takie zachowanie negatywnie sie nakrecasz, a masz odpoczac i wyluzować prawda...

reklama
Kochana mag nie martw się i nie załamuj. My się staramy z moim L. już grubo ponad 2 lata (niedługo strzelą nam 3). oboje jesteśmy zdrowi i NIC,NIC,NIC. Rozumiem co czujesz każdego miesiąca jak ta paskudna @ przychodzi:-( Ale kochana nie bierz tabletek-to bez sensu. Po prostu dajcie na luz, olej testy, wszelkie obliczenia, wyliczenia-wszystko. Po prostu przytulajcie się kiedy tylko macie na to ochotę i na nic nie czekajcie, nie nastawiajcie się-to jest najlepsze "lekarstwo". Ja wreszcie do tego "dojrzałam" i zrobiliśmy tak w tym miesiącu i powiem Ci, że czuję się dużo, dużo lepiej. Tulę mocno :tak:

mag wiec korzystaj z doświadczenia tych doświadczonych.....

już tu nic dodawać nie trzeba....:):):)

Asiolku ty wiesz co....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:):):)

mag ,żeby Cię pocieszyć to powiem Ci,że ja też dostałam @ ;-) tak więc obie zaczynamy nowy cykl.. Ty z nowymi nadziejami a ja kolejny gdzie będę się obserwować ;-) do tych które tak mocno wierzyły w moją ciążę DZIĘKUJE :cool2:

zostane z wami nie odejde moze tylko sobie odsapnac dzis od tematu. tak sie ludzilam ze moze jednak sie udalo chwile sie teraz uspokoje zrobie obiad posprzatam poczekam az moj J wroci z pracy pojdziemy sobie na rybki i moze jakos sie przelamie do rozmowy dzisiaj na ten temat

hehe bede mojego wyrzycac jak bede czula ze dochodzi hehe nogami go wypychac :p dziekuje wam za wsparcie Asiolku wiem ze wy tez dlugo czekacie na malenstwo tak jak i pok.
Magda - hehe ty bedziesz sie obserwowac ja tez zeby dni plodne omijac szerokim lukiem hehe nie ma szans teraz sie zapieram nogami do przyszlego roku zadnej fasolki

Ostatnia edycja:
Magd.a to coraz coraz krótsze cykle....nic tylko się cieszyć:):) oby do przodu...ty nasza staraczkowa nie staraczko:)
Jak dla mnie narazie nie ma różnicy w długości ;-) przytulaliśmy się w ostatnim cyklu aż 5 razy..M. chyba się trochę nadal obawia.. nie wierzy w te cudowności termometru i testów owu ;-) on żyje od @ do @ ;-)

zostane z wami nie odejde moze tylko sobie odsapnac dzis od tematu. tak sie ludzilam ze moze jednak sie udalo chwile sie teraz uspokoje zrobie obiad posprzatam poczekam az moj J wroci z pracy pojdziemy sobie na rybki i moze jakos sie przelamie do rozmowy dzisiaj na ten temat

no i takie podejście to rozumiem....dzielna kobieto:):) miłęgo dnia zatem kochana...:)

reklama
Jak dla mnie narazie nie ma różnicy w długości ;-) przytulaliśmy się w ostatnim cyklu aż 5 razy..M. chyba się trochę nadal obawia.. nie wierzy w te cudowności termometru i testów owu ;-) on żyje od @ do @ ;-)

bo to faceci sa i tyle....oni potrzebuja prostych przekazów...@ to @ widoczna,namacalna...a tempka skacze...jakies paski cos pokazują....to nie dla nich....:):):)

Do góry