reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

musze sie poddac chociaz do przyszlego roku odpoczac tak zeby zmienic w sobie myslenie i miec pewnosc ze napewno z kazdego naszego przytulanka nic nie bedzie nie chce sie stresowac ze moze jednak cos a moze a potem znowu @ i tak jak dzisiaj ryczec jak bobr. powiem mojemu ze narazie nie chce byc w ciazy ale boje sie mu powiedziec i tlumaczyc ze ciagle nic nie wychodzi oboje zdrowi jestesmy dzieci miec mozmy i co moze to sila wyzsza z gory moze warto poczekac te pol roku nic mi to nie zaszkodzi a moze i pomoze sie odprezyc uciekam nie chce was juz dzisiaj zanudzac moim mega d**nym humorkiem

tak mi glupio pisac jak mi jest zle kiedy wy sie cieszycie z fasolek czuje sie mega przeokropnie jest mi tak zle smutno i wogole
Boje sie ze jak nie bedziemy sie zabezpieczac to beda takie sytuacje kiedy moj sobie nie wyskoczy na czas a ja bede sie stresowac ze moze jednak akurat i stresowac sie spinac i wogole a potem plakac ze @ przylazla

Ostatnia edycja:
reklama
Mag.. przestań gadac głupoty.. w takim razie ja też zanudzam dziewczyny moimi niestaraniami.. po co tabletki? powiedz mi co Ci to da?
chcesz się zabezpieczać? Wrzućcie na luz.. starajcie się nie starając się :-) przecież Ty nie masz po co się bać tzw "wpadki" a może właśnie taka "wpadka" się zdarzy ?;-)

Magenta, dziewczyny mają rację. Starajcie się nie starać. Wyluzuj, faktycznie, zrób przerwę, ale nie od razu na tabletki. Pisałaś o wakacjach, ciesz się nimi, nie myśl o dziecku, bo się naprawdę blokujesz. I zostań.

reklama
musze sie poddac chociaz do przyszlego roku odpoczac tak zeby zmienic w sobie myslenie i miec pewnosc ze napewno z kazdego naszego przytulanka nic nie bedzie nie chce sie stresowac ze moze jednak cos a moze a potem znowu @ i tak jak dzisiaj ryczec jak bobr. powiem mojemu ze narazie nie chce byc w ciazy ale boje sie mu powiedziec i tlumaczyc ze ciagle nic nie wychodzi oboje zdrowi jestesmy dzieci miec mozmy i co moze to sila wyzsza z gory moze warto poczekac te pol roku nic mi to nie zaszkodzi a moze i pomoze sie odprezyc uciekam nie chce was juz dzisiaj zanudzac moim mega d**nym humorkiem

Kochana mag nie martw się i nie załamuj. My się staramy z moim L. już grubo ponad 2 lata (niedługo strzelą nam 3). oboje jesteśmy zdrowi i NIC,NIC,NIC. Rozumiem co czujesz każdego miesiąca jak ta paskudna @ przychodzi:-( Ale kochana nie bierz tabletek-to bez sensu. Po prostu dajcie na luz, olej testy, wszelkie obliczenia, wyliczenia-wszystko. Po prostu przytulajcie się kiedy tylko macie na to ochotę i na nic nie czekajcie, nie nastawiajcie się-to jest najlepsze "lekarstwo". Ja wreszcie do tego "dojrzałam" i zrobiliśmy tak w tym miesiącu i powiem Ci, że czuję się dużo, dużo lepiej. Tulę mocno :tak:

Do góry