magenta :)
Fanka BB :)
musze sie poddac chociaz do przyszlego roku odpoczac tak zeby zmienic w sobie myslenie i miec pewnosc ze napewno z kazdego naszego przytulanka nic nie bedzie nie chce sie stresowac ze moze jednak cos a moze a potem znowu @ i tak jak dzisiaj ryczec jak bobr. powiem mojemu ze narazie nie chce byc w ciazy ale boje sie mu powiedziec i tlumaczyc ze ciagle nic nie wychodzi oboje zdrowi jestesmy dzieci miec mozmy i co moze to sila wyzsza z gory moze warto poczekac te pol roku nic mi to nie zaszkodzi a moze i pomoze sie odprezyc uciekam nie chce was juz dzisiaj zanudzac moim mega d**nym humorkiem
tak mi glupio pisac jak mi jest zle kiedy wy sie cieszycie z fasolek czuje sie mega przeokropnie jest mi tak zle smutno i wogole
Boje sie ze jak nie bedziemy sie zabezpieczac to beda takie sytuacje kiedy moj sobie nie wyskoczy na czas a ja bede sie stresowac ze moze jednak akurat i stresowac sie spinac i wogole a potem plakac ze @ przylazla
tak mi glupio pisac jak mi jest zle kiedy wy sie cieszycie z fasolek czuje sie mega przeokropnie jest mi tak zle smutno i wogole
Boje sie ze jak nie bedziemy sie zabezpieczac to beda takie sytuacje kiedy moj sobie nie wyskoczy na czas a ja bede sie stresowac ze moze jednak akurat i stresowac sie spinac i wogole a potem plakac ze @ przylazla
Ostatnia edycja: