reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Paluszek ... Gratulacje :)
fajnie że co kilka postów można komuś gratulować :-)

Magneta słońce nie załamuj się ;*:*:* Może jak trochę wyluzujesz to pojawi się fasolka znienacka i będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie:) a tak w ogóle to długo się już staracie?

reklama
Strasznie się boję, ze jakies testy wadliwe ze za chwile dostane @ ...i takie tam, ale ciesze sie;)

Magenta przykro mi...może jak sobie odpuścicie to wszystko pojdzie latwiej....

magenta tule mocno i popłacz sobie niech złe emocje uciekną w eter...to dobrze robi:blink:

może warto odpuścić i kochac się tylko jak bedziecie mieli ochote....do tego pomysl o sobie czyli moze jakis relaks,krótki urlopik,oddech i organizm zaskoczy w mig.....mi się własnie tak udało na totalnego spontana z seksem ale organizm wypoczety i w pełni zregenerowany...:)

Paluszek gratuluje! Już się ciesz!!!!!!!

Mag jak zluzujesz to życzę Ci miłego zaskoczenia w przyszłym miesiącu... Może to Wam pomoże, troszkę odpoczynku od tych starankowych wariacji!!! Życzę z całego serca dużo wytrwałości i na pewno jeszcze w tym roku ujrzysz swoje wymarzone II krechy

Paluszek.. no teraz to i Trójmiasto muszę odwiedzić :-) zapraszałaś mnie na Wielkanoc, to Ci w nagrodę podarowano najcenniejszy dar ;-) widzisz.. karma powraca ;-)

Paluszek kochana wiem o czym mówisz:) ja mimo ze wczoraj ujrzałam rano dwie krechy to jakos nie mogac uwierzyc nadal biegałam do wc i sprawdzałam czy przypadkiem @ się nie skrada i nawet najmniejszego tampona sobie zaaplikowałam a tam tylko mnóstwo białego rozciągliwego sluzu było ...tym bardziej ze brzuch mnie bolał...ale dzisiaj juz brzucha nic nie czuje za to (.)(.) znacznie pełniejsze są i zaczynają po bokach boleć...

:) no Magda...czarodziejka z Ciebie:) teraz tylko czaruj zeby wszystko dobrze sie rozwijało a dziewczynom któ®e tak dzielnie wyczekują tych dzidziek zeby sie czym predzej udało!

Bardzo Wam wszystkim dziekuje:)

Soglam, mnie piersi nic nie bolą, nawet sie jakos tak nie powiekszyły....i dlatego myslałam ze nic z tego...tylko ten brzuch mnie bolał i to bardzo, ale od dwóch dni przeszło czasem cos zakłuje, co do sluzu to jakos tak dużo go nie ma...

Ostatnia edycja:
Paluszek gratuluje ci z całego serca dbaj o was:)
Moj m sei smial ze w lipcu spłodzimy malego górala bo wybieramy sie w gory.A dzis po kilku latach na ulicy spotkałam moja przyjaciółke z która nie miałam zadnego kontaktu,przyjechala w rodzinne strony rzuciłysmy sie sobie w ramiona jak nienormalne ludzie sie na nas patrza jak na idiotki a ona w 6mies ciazy:)

reklama
:) no Magda...czarodziejka z Ciebie:) teraz tylko czaruj zeby wszystko dobrze sie rozwijało a dziewczynom któ®e tak dzielnie wyczekują tych dzidziek zeby sie czym predzej udało!

Bardzo Wam wszystkim dziekuje:)

To nie moja zasługa :-) postarałaś się z mężem :-) teraz dbaj o siebie i powiedz jak Twoj zareagował :-)

Do góry