reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

NICK............CYKL .........WIEK ........TERMIN@
Mili88.............1.............26.............03/10
Tuska88.........1.............26..............24/09

reklama
Tez takie wrazenie odnosze ;) moze dziewczyny intensywnie staraja sie hehehe
Mojemu S zakupilam witaminke C I cynk na poprawe ruchliwosci bejbelinkow :D

Witajcie, jakos tak mi ciezko sie pozbierac. Od piatku biore Clostilbegyt. Dzialania niepozadane mam okropne :( Widze ze Wy jeszcze mlodziutkie jestescie. Dla mnie ten 6 cykl to az 6 bo nie mam tyle czasu co Wy... Martwie sie bo dwa lata mialam mega stresujace a teraz znow zaczely wracac te stare problemy :( i znow dodatkowy stres. We wtorek ide do gina , sprawdzic jak dziala ten Clo. Pozdrawiam

Yesenia kochana glowa do gory uda Ci sie:tak:wszytkim staraczkom w koncu sie uda i zobacza piekne dwie kreseczki na testach

Mili daj znac jak tam Fasolinka siostry ale wydaje mi sie ze po prostu owu miala pozniej i dlatego beta taka :tak: trzymam kciuki

Kochana nie chcialam mowic nic na ten temat na tym watku bo wiem ze to niby motywujace i ciezkie dla staraczek...Nom mnie sie udalo...zobaczylam swoje dwie kreseczki teraz sie modle zeby wszystko bylo w porzadku...ale powiem tak...jak mnie sie udalo z nieregularnymi cyklami,plamieniami pomiedzy itp to Wam tez sie uda.Moge tu z Wami zostac i Wam kibicowac? Bo ja bardzo za Was wszystkie trzymam kciuki:tak:

Pewnie ze mozesz i ja bardzo sie ciesze ze Tobie sie udalo :) Kochana zycze Ci spokojnych 9 miesiecy. Prosze napisz cos o swoich starankach wiecej. Ja juz nie wiem co ze mna jest nie tak ze sie nie udaje :(

Dziekuje Kochane:tak:

Yesenia ja ten cykl odpuscilam totalnie.Nie myslalm o tym ze chce byc w ciazy bo mialam mase zajec,gonitwe do szkoly.Bardziej teraz moj Maz zerkal kiedy te dni kalendarz wyznaczyl bo mi sie przyznal ale nie przytulalismy sie zbyt czesto bo po calym dniu nieraz mi sie po prostu nie chcialo...zeby nie sklamac w calym miesiacu moze bylo 7 przytulanek.Ja kalendarze odstawilam bo mialam jakies plamienia i stwierdzilam ze pewno i tak sie nie zgadza wiec nie ma sensu tam podgladac...Maz zamowil mi test na ebayu ale jeszcze nie doszly wiec planowalam testowac w poniedzialek.Ale po aferze ktora urzadzilam po tym jak zabraklo kurczaka wedzonego w sklepie maz polecial po test do apteki zrobilam go kolo 18 i wyszedl bladzioch ale wyrazny

Zobaczysz ze Tobie tez sie uda :tak: moze faktycznie kluczem jest nie myslenie intensywnie o staraniach bo ja tak juz mam 2 raz...jak myslalam to akurat sie nie udawalo jak przestawalam to pojawialy sie 2 kreseczki.

reklama
Jak tu nie myśleć, skoro muszę barć tabletki od określonego dnia i latać do ginekologa. Na dodatek jak się nie uda jeszcze ze dwa cykle to czeka mnie szpital :( Ja zdołowana jestem na maxa. W tym cyklu biorę te tabletki ale tak ogólnie to odpuszczam , mam wszystkiego dość . Można by powiedzieć że się nie staram. Uważam że mój mąż też powinien zrobić jakieś badania , twierdzi że mu zależy. ASCHELEE zazdroszczę podejścia męża do sprawy , mój nic nie wie, nie interesuje się moimi cyklami, dniami... teraz nawet mu nie mówiłam że dostałam @ :( Dopiero 3 dnia się zapytał co i jak i żałuję że mu w ogóle powiedziałam . Boję się sama o siebie , bo nie jest ze mną dobrze ...

Ostatnia edycja:
Do góry