reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika probowalam sie dodzwonic ale jak zawsze wtedy kiedy trzeba to jej nie ma nawet tam bylam ale niby znow ma urlop....jestem wsciekla na maksa...jak jej wiecej nie ma niz jest to chyba pora zmienic lekarke bo tak nawet nie mam jak sie poradzic co do tabletek...

reklama
Majdaczku cieszę się, że przestałaś sie zamartwiać! Będzie dobrze, zobaczysz!:tak:Spokoju Kochana spokoju..

Tak to jest nie liczy się ilość a jakość:-D:-D

Dziewczyny, nie było mnie jakiś czas, bo byłam strasznie zdołowana. Całkowity brak jakichkolwiek objawów, które mogłyby wskazywać na to, że w tym cyklu się udało. Miałam robić test jutro, ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś...JEST DRUGA KRECHA!! i to nie bladzioch!!! Wyraźna druga krecha :D Nie mogę w to uwierzyć :) Jutro zrobię betę dla potwierdzenia :)
Bromergon działa :)

TYle tylko doczytałam, że Aschlee też się udało GRATULACJE :)

DSC_0072.jpgOto mój teścik :) Na żywo kreska wygląda trochę wyraźniej. Strasznie się teraz boję, bo dziś biegłam za autobusem kawałek i potwornie się zmęczyłam...do tego byłam w McDonaldzie...Po prostu byłam na 100% pewna, że nie uda się w tym cyklu, a teraz mam wyrzuty sumienia. Napisałam do mojego doktora, jak mam odstawiać Duphaston. Ale się boję teraz strasznie!!!

Załączniki

• DSC_0072.jpg
    DSC_0072.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 34
Dzięki dziewczyny :) Happymum, staram się uspokoić, ale tyle miałam stresu w tym miesiącu...oby to nie miało wpływu na maluszka.

Dziewczyny, kiedy jest sens umawiać się na wizytę, żeby lekarz mógł już dzidzię zobaczyć?
Na razie staram się podchodzić do tego z dystansem, wiadomo - wszystko się jeszcze może wydarzyć. Mojej koleżance wyszły dwie wyraźne kreski na teście, a beta pokazała 0. Co prawda kiepsko mi ten dystans wychodzi, ale staram się, jak mogę ;)

reklama
Niemartwsie gratuluje:) a w ktorym dc jestes??bo wiecie co ja dzisiaj tez zatestowalam naladowana pozytywnie waszymi testami hehe..i uzylam pink testu co prawda wieczorem. W sumie to nie wiem jaki wynik jak przyswiece latarka z tel. To ja widze ta druga kreske i jezeli faktycznie jest to bardzo blada..wiem wiem psychiczna jestem;) ale zakupilam drugi test :D uzyje go za 2 dni jak wytrzymam.poki co piersi bardzo bolą. ..a i nie gratulujcie mi bo na razie nie ma czego :) jak hcg bedzie przyrastac (o ile bedzie ) prawidlowo to dopiero wtedy mozna :)))

Ostatnia edycja:
Do góry