reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Aschlee, gratulacje! byłaś tu chyba największym niedowiarkiem na tym forum, ale fajnie, że się udało :).

Dominika, ja jestem jeszcze w gronie staraczek,

Majdaczek, nie martw się na zapas, a w pracy już ok? udało Ci się dogadać z właścicielami?

Oda to fakt jakos nie wierzylam ze sie uda pewnie przez te rozchwiane cykle:tak: ale bede tu Wam kibicowac az wszystkim sie uda:tak:

Watpliwosci no wlasnie co u Ciebie???

Ostatnia edycja:
Majdaczek, nie stresuj sie, bo to nie pomaga.. Wystarczy, ze lekarka niedokladnie umiejscowila znaczniki a juz wyszlo inne CRL i program w USG wyliczyl, ze ciaza mlodsza.. To nigdy nie sa dokladne pomiary, na tym etapie to nie jest mozliwe... Wystarczy, ze owu mialas chwile pozniej niz 14 dc, do tego zly pomiar i juz - 2 tygodnie.. Bedzie dobrze!! A co do lekarki.w iesz, moja tez powiedala, ze na ten moment jest ok, ale nie gwarantuje, ze za 2 tygodnie tez bedzie, bo bywa roznie na tak wczesnym etapie, ja tez nie wiem co zobacze we wtorek.. Rownie dobrze moze tam byc martwy zarodek, ale lepiej o tym nie myslec.. czasem lekarze wola kogos nastawic ostroznie niz szalec z optymizmem od samego pojawienia sie pecherzyka.. Chociaz mogla byc milsza, to tez fakt.
( I tez juz nic nie licz, bo tez troche zle to liczysz, wiek ciazy zawsze sie liczy od dnia om i program do usg bierze to pod uwage ;P). Ale poki co nie masz powodu do stresu i tez, niestety, na nic nie masz wplywu, mozesz tylko odpoczywac i spokojnie czekac na wizyte. Tak jak ja i kazda ciezarna we wczesnej ciazy.. Taka ta natura juz jest. A powiedz mi - serce bylo?

Witam;)
Ktos jeszcze testuje?

Shawty,co u Ciebie?

Lisico,po tej @,co teraz bedzie wracam do staran;P wiec mozesz mnie usunac z poczekalni;)

Co u Was?
Milego dnia.

Dominika, dziękuje że pytasz ;)
U mnie wszystko w porządku. Podjęłam dość poważną decyzję, jeśli w tym miesiącu nic nie wyjdzie ( a raczej nie ma na co liczyć), to odpuszczam na jakiś czas starania. Biorę się za siebie, zaczynam chodzić na siłownię i moje myśli skieruje na coś, na co mam chociażby najmniejszy wpływ !

WItajcie z rana:tak:

Majdaczku nie stresuj się, Grubson to świetnie ujęła!! z ciążą tak jest +- 2 tyg. także może być dziecko młodsze. Pójdziesz do innego gin, to myślę, że będziesz spokojniejsza.

Aschlee piękne kreseczki!! a nie mówiłam?;-) ja też mam mega wkur...
Lisico i Ty będziesz następna! Kibicuję Ci z całego serduszka:tak:

Dominika w takim razie kciuki zaciśnięte!
Oda też mocno trzymam i mam nadzieję, że wszystkie z tego wątku wcześniej czy później zobaczymy II kreseczki:tak:

Ja również życzę miłego dnia!!
Z gardłem lepiej, jednak co odpoczynek w domku to odpoczynek a nie wstawanie o 5 do pracy. Teraz myślę cały czas o wtorku i wizycie.
Pierwszy raz idę do tego gina, zobaczę czy wogóle usg zrobi. Jak nie to pójdę prywatnie do mojej starej gin.
Mam też gina z polecenia koleżanki, ona długo też się starała i ja się zapisałam i czekałam 2 miesiace, bo to na NFZ pierwsza wizyta.

Witajcie!
Aschlee aaaaaaaaaaa gratulacje! Wiedziałam! NAsze Aniołki razem pobiegły do nieba więc teraz razem do nas wrócą!!!!! Bardzo się cieszę!!!!!!
Dominika , lisica , happy , shawty Za Was nadal trzymam kcuiki&&&&&&&&&&&&&
Shawty ja wierzę w ten Twój cykl za Ciebie! W Aschlee też wierzyłam i widzisz:) a odsunięcie się od myśli od staraniach jeszcze nikomu nie zaszkodziło, wręcz mamy tu dużo przykładów na to że pomogło :)
Majdaczku nie nakręcaj się. Na pewno wszytsko jest ok zwłąszacza że sama mówisz że owu była późno. Będzie dobrze! trzeba wierzyć, bo tylko nam to zostaje. &&&&&&&&
Kasia, grubson, jussastar jak u Was samopoczucie?
Ja mimowolnie zaczynam stres przedwizytowy.... staram się nie myśleć ale wiecie jak to jest... marzy mi się zobaczyć <3 ... eh no zobaczymy co ma być to będzie... wczoraj po śniadaniu dopadły mnie lekkie mdłości, ale nie wymiotowałam. (.)(.) nadal ciągną a w nocy obudził mnie ból w pachwinie teraz już troszkę lepiej.
Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Do góry