reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Justyna ja @ mialam miec wczoraj niby.Korci mnie ale musze czekac az te cholerne testy przyjda bo u mnie w aptece strasznie drogie.Jeden test w przeliczeniu na zl to koszt 35zl a jak maz mi juz zamowil to teraz tylko czekac...korci mnie dlatego jak przyjda to nawet wieczorem zrobie

reklama
35zł:szok:masakra. Nie wiedziałam, że mieszkasz za granicą :) Teraz już wiem czemu nie poszłaś do apteki bo szczerze mnie to dziwiło (sobie myslę przecież test 5zł a przynajmniej człowiek pozbedzie sie niepewności). Skoro mówisz ze okres miał byc wczoraj dopiero to jeszcze różnie może być :) Cho zyczę jak najlepiej czyli II kresek

I ja się witam. Dziś trochę gorsze samopoczucie. Trochę mnie mdli od rana i mam biegunkę... Poradźcie dziewczyny co pomoże na biegunkę? Wyczytałam, że z domowych sposobów rumianek i siemie lniane, więc sobie zrobiłam. Dobrze, że do pracy mam na późno ...

Justyna wiem wiem dlatego sie nie nastawiam i biore pod uwage to ze hormony moga platac mi figla...do tego poklocilam sie ze swoja lekarka:wściekła/y:

Aschlee widzę, że masz bojowe nastawienie! Kurczę ja też takie mam ;-) także kciuki trzymam mocno za wynik testu:tak:
Szkoda, że tak późno te testy wysłała.. no nieładnie.

Wiecie co? ja nic nie czuję póki co na ciążę.. ehh a za to miesiac temu wszytskie objawy miałam hehe;-)
Ja siedzę w domku na l4 bo się przeziębiłam, byłam wczoraj u lekarza i mam w domku siedzieć, *spam* syrop i tabletki do ssania, herbatka i mleczko. Dzisiaj zrobiła też inhalację z soli fizjolog. Oby przeszło. W 1 ciąży też niestety byłam na początku chora:-(

Aschlee ja sama mam juz ochotę test zrobic ale wiem, że to bez sensu :) jussastar a ja to ci nawet zazdroszczę tych dolegliwości ;)hehe niestety jeszcze nie było mi dane zosta mamą także nie doradzę Ci chyba nic :(

Kasia no bojowo jestem nastawiona.Maz tym bardziej daje mi nadzieje bo powiedzial ze jestem strasznie rozchwiana emocjonalnie ostatnio jest super humor a za chwile z byle powodu jestem taka wciekla ze jakbym mogla to bym gryzla...boje sie tylko ze to hormony mnie robia w konia...on biedny ma taka wielka nadzieje a jak @ przylezie to wiem ze bedzie mu strasznie smutno:-( a no nic co ma byc i tak bedzie

Justyna
a ile masz jeszcze do terminu @?

Lisica boje sie wlasnie ze to zas cos sie chrzani np z hormonami.Od zeszlego marca wszystko pod gore jakos tak:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Ashlee jakiś tydzień około:) Pisze około bo to różnie u mnie jest 29-30 dni cykl..Moja aplikacja w telefonie prognozuje mi @ na 10 września ale tym się nie sugeruje za bardzo :p

Do góry