reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jestem wsciekla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: te testy dopiero dzisiaj kolo 14 zostaly wyslane bo dopiero teraz jest tak zaznaczone a ta baba nie odbiera bo chcialam zapytac czemu klamala ze wyslala w tym samym dniu:angry::angry::angry: jak dobrze pojdzie to dopiero za 3 dni zatestuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Bedzie dobrze;) niby 3dni to nie dlugo, chyba,ze maz skoczy do apteki;D I to jest jeden z minusow zakupow w necie,ale kto mogl wiedziec.Asch,szkoda nerwow na ta sprzedawczynie.

Jussastar, no może.. A może też tego nie widzę.dlatego, że odkąd wiem o ciąży schudłam 3 kg.. I gruczoły się rozrastają, a tłuszczu ubywa (ZAWSZE najpierw chudnę w cyckach :p) i takie to daje wrażenie.. Generalnie nie będę płakać jak nie urosną, są wystarczające :D
Eh, byle do wtorku.

Aschlee, o nieeee, to dupa! Myslałam, ze dotrą dzisiaj i ogłosisz nam radosną nowinę,, :(

Shawty, no i dobrze, nie ma co się nastawiać,a ja trzymam kciuki!! :)

Maz to wogole mi robi nadzieje...ja chyba nawet bym o tym starala sie nie myslec...jakos mi zle...Hormony chyba plataja mi figla bo nie dosc ze (.)(.) bola niemilosiernie to do tego jeszcze siedze i rycze z byle powodu...Jakis gorszy dzien chyba dzisiaj:baffled:

Grubsonku mnie w pierwszej ciazy tez nie urosly za bardzo.To ja znowu w pierwszej ciazy sie martwilam ze wszedzie czytalam ze brodawki powinny sie zrobic ciemne a ja mialam takie jak zawsze:-D

Dominika ja wiem tylko po co tak klamac:wściekła/y: mowilam jej ze mi sie spieszy to powiedziala ze wyslala w tym samym dniu a teraz najlepiej telefonow nie odbierac:angry:

Asch, też mam takie jak zawsze, do tego cycki mnie bolą tylko i wyłącznie przy dotyku i to nie jakos bardzo, ale w sumie tak było od początku a serce było... W ogóle jakos mało ciążowo się czuje i okropnie się przez to boję. No ale nic nie zrobię, i tak będzie co ma być.
No to wyslij małza po test :p:p Co będziesz czekać :p

Wiecie co tak sobie myślę, że jak się staramy to mamy masę objawów ciążowych, a jak już się uda w końcu, to odwrotnie - objawów nam za mało :-) I zrozum tu kobietę nie?

Aschlee,niestety rozni sa ludzie,ale jak mawia przyslowie "klamstwo ma krotkie nogi".Mam nadzieje,ze @ nie przyszla;)
Ale tu cicho,od wczoraj jeszcze nikt nie naskrobal.

Dzien dobry @ dalej nie ma.Chce mi sie wyc (.)(.) mnie bola nawet przy lezeniu na plecach...Ciekawe czy cos sie w hormonach nie porabalo....jeszcze tylko tego by brakowalo.

Milego dnia

reklama
Do góry