reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

pati za dwa dni powtórz test, skoro @ zawsze jak w zegarku a tu tyle spóźnienia, powtórz test a potem, umów się do lekarza jak dalej @ nie będzie.

reklama
A jak z rozmiarówką w moodo?? ja noszę tak M - 38 góra L-40 dół.. niekiedy wszystko M..

hehe teraz zobaczyłam że jest u mnie ten sklep.. nigdy go nie widziałam. Dzisiaj podjadę:tak:

Cześć Dziewczyny! Prosze o przypisanie mnie na liście na 28 stycznia. Zaczynamy cykl mocno stymulowany i jak sie uda, to z inseminacją. Trzymajcie pls kciuki!

sciskam Was wszystkie serdecznie.

Agaawa trzymam kciuki :)
u nas praktycznie co tydzien jest wyprzedaz.
Czuje ze dni plodne mi sie zblizaja, a jeszcze musimy poczekac na ten zabieg. Moj juz marudzi, ze chcialby zeby byly 2 kreski :) przerwa Mu nie zaszkodzi ;)

Agaawa ja też mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Ciekawe jak to u mnie w tym miesiacu bedzie;-)
Ja nawet nie zauwazylam a moj suwaczek juz odlicza czas do kolejnych Swiat;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was:-* Właśnie wróciłam od koleżanki z kawki, koleżanka oczywiście nie mogła uwierzyć mi na słowo że jestem w ciąży i pobiegła po test;) oto jaki dowód zobaczyła:p DSC_0125.jpg

Załączniki

• DSC_0125.jpg
    DSC_0125.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 47
Do góry