reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Cześć dziewczyny.

Domka Ty już chyba po ovu więc nie powinno boleć:confused:

Mojego meza przegadalam ;) rozmowa to podstawa i warto temat drazyc do skutku :)
Wniosek staramy sie o coreczke - przytulaski max do 3 dni przed owulacja. Moze to zajac kawalek czasu ale zaryzykujemy.
Abonament mam na 14 miesiecy. Jesli po tym czasie sie nie zafasolkuje to chyba pojdziemy na zywiol obojetnie ktora plec.
.

Iwonka z tego co czytałam zachowując jedynie odpowiedni odstęp współżycia od owulacji na prawdę minimalnie zwiększa się szanse na wymarzoną płeć. Więc jeśli bardzo zależy Wam na dziewczynce poczytaj wątek o planowaniu płci. Wiem, że istotna jest dieta, suplementy i odpowiednie ph w pochwie (uzyskiwane dzięki irygacjom i zakwaszaniem Lactovaginalem) i nie wiem co jeszcze.
Wiem e to brzmi kosmicznie ale jeśli będziecie przestrzegać jedynie odstępu to nie ma co się łudzić że to pomoże.
Nie mniej życzę wymarzonej córeczki.

Ja dziś zaliczyłam zakupki. Kupiłam córce dwie bluzeczki i tunikę a sobie jeansy. Obkupiłam się również w aptece: wiesiołek, testy ovu na kolejne 3 cykle więc wydałam dziś kupę kasy.

My na Sylwestra jedziemy do znajomych ale właśnie dziś się dowiedziałam, że padł pomysł żebyśmy byli poprzebierani (lata 80-te czy coś w tym stylu). Jesteśmy u rodziców i stąd jedziemy więc marne szanse na znalezienie przebrania. Jestem zła że o takich rzeczach informują w ostatniej chwili więc walnę focha i odstawię się normalnie.

Cześć Dziewczyny!

U nas w rodzinie po świętach połowa dzieciaków zaległa z jakąś wirusówką bostońską. Moja na szczęście zdrowa. Wiwat przedszkole!!!:tak:
My sylwestra robimy u nas - przybędą szwagierki z dziewczynkami tak więc kinderbal z przyległością się zapowiada.:-D

Mam od wczoraj jakieś dziwne plamienie. Taki brązowy nalot na wkładce - tak jak końcówka @, na którą za wcześnie. Taki podbarwiony śluz. Wczoraj pobolewało mnie podbrzusze i mdliło mnie, dzisiaj ok. Wie któraś co to może być?

Myszencja wirus bostoński u nas panował dwa lata temu wyglądał jak ospa. A dwa tygodnie temu moje dzieci miały ospę, a teraz wirus biegunka wymioty, końca nie widac. A co do brązowego śluzu to może zagnieżdżenie, bo te mdłości to za wcześnie, choc każdy organizm inaczej pewnie reaguje, trzymam kciuki.

Ritta zawsze możesz zrobić fryzurę i makijaż z akcentem na lata 80. ;) fajnie że zakupy udane, ja jutro zabieram swoją mamuśkę i jedziemy poszaleć na wyprzedażach, bez facetów gderających pod nosem :-D

Lisica ja zrobiłam tez fundamentalny błąd i pojechałam z mężem. Wkur.. mnie już w pierwszym sklepie. Dość długo stałam w kolejce do przymierzalni, przymierzyłam 3 rzeczy i stwierdziłam że może jedną kieckę wezmę ale nie byłam pewna. M. wyrwał mi ją i mówi weź najwyżej oddasz. Ja bez przekonania kupiłam. Chodzimy po kolejnych sklepach ale ja już z fochem. Stwierdziłam, że ją oddam bo nie będę miała w niej gdzie chodzić. Wracam do sklepu a na ladzie piękna tabliczka "zwrotów nie uznajemy" i wkurw jeszcze większy.
Na pocieszenie kupiłam sobie Wranglery za 3 stówy i stwierdziłam, że przynajmniej sprzątając będę ładnie wyglądać.
Nigdy więcej zakupów z mężem.

Popieram zakupu w babskim towarzystwie, choc powiem wam że mój mąż pod tym katem jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały, chyba jeszcze nigdy mnie nie popędzał, ale jak z siostra jadę to taki luz psychiczny.

Rita z temp wynika ze niby po. Bole jako takie od kilku dni ale dzis to masakra,jeszce mnie tak nie bolało,głownie z lewej strony. Ale wiesz co, temp miałam taką niepewną....Moze ovu dpiero teraz? ALe nie,bo przeciez ovu jest jak spadek temp no nie??

reklama
Lisica witaj ja dopiero teraz mam dostep do neta wiec odpisuje no i tak jak przypuszczalam musialam jechac do szpitala ale juz na miejscu;-) cisnienie mialam 198/88 dostalam leki powinno byc dobrze;-)po nowym roku mam isc do swojego lekarza na kontrole cisnienia.

Do góry