reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

hej dziewczyny.. uffff przytyłam i jestem strasznie zmęczona tymi świętami :-D
kasiaJ82 ja biorę od bardzo dawna pharmaton matruelle.. ma omega w sobie no i kwas foliowy oczywiście - jest droższy ale skład najlepszy jak twierdzi moja kumpela farmaceutka.. ja w sumie nie robiłam przerwy po mojej ali jeśli chodzi o branie witamin więc już od dawna je zażywam :tak:
życzę wam spokojnego kolejnego dnia świąt :-) i trzymajcie proszę kciuki 30.12 za moją wizytę i obym fasolkę zobaczyła :tak:
ps czeka mnie duuużo nadrabiania bo przez przygotowania świąteczne mnie tu długo nie było :-(

reklama
KasiaJ ja biore kwas foliowy, magnez (poniewaz pije sporo kawy) i olej z wiesiolka w pierwszej fazie cyklu (na polepszenie jakosci plodnego sluzu - dziala)
W ciazy pewnie bede brac jakies witaminy ale ogolnie nie jestem zwolenniczka suplementow. Popieram zdanie tescia lekarza ze lepiej najesc sie kapusty kiszonej. Sa tam wszystkie witaminy i mikroelementy, ktore zdecydowanie lepiej sie wchlaniaja ;)

KasiaJ ja biore aby kwas foliowy. Piłam siemie lniane ale dałam spokój. Nic innego nie łykam. Zapewne w ciąży bede musiaął ale puki co nie ma poptrzeby.

Katka a ty jutro wizyta u dzina?? trzymam &&&

Ja właśnie kupiłam magnez z witaminą b6 też piję sporo kawy;-) jeszcze kwas foliowy dokupię.. tylko w poprzedniej ciąży miałam na niego uczulenie..

Lisica no tak kiedys Fimka mi wysłała priv z naturalnymi wspomagaczami i ja se wbiłam ze magnez do ovu,no bo ona tak brała. Pokiełbasiłam ale masz racje to wiesiołek te skurcze macicy powoduje.
Dobrze ze mnie poprawiłas;-)

Cały dekolt, twarz i brzuch miałam w małych drobnych krostkach, jak tylko odstawiłam to mi przechodziło:tak:

Biorę magnez ze względu picia dużej ilości kawy.. ale faktycznie może ograniczę się do 1 kawy dziennie;-)

reklama
Do góry