reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Hej porannie kobietki:) Ja właśnie zasiadłam przed kompem a Nadusia leży obok taty i ogląda Scooby Doo. Jakoś o dzę mężą idziemy na Śniadanie do teściów, no i będziemy jechać do mojej mamy, Może potem mój brat do nas wpadnie:p

Hej,
U nas wigilia spokojna. Amelie moja to przezuwacz długodystansowy kolacja 2,5 godziny.:-D z prezentów hitem jest interaktywny piesek od moich rodziców. Wszędzie z nim chodzi. Gorzej, że wspomniana bestia wyłączniki nie posiada, a reaguje na głos. :szok:
Dzisiaj jedziemy do teściów-wracamy jutro. Miłego dnia dziewczyny!

Hej
Amaliee nie przejmuj się snem. Moja mam też zawsze mówi że wypadające zęby to coś złego. A w moim przypadku taki zwiastuje przypływ gotówki,uwierzcie mi dwa dni przed wypłatą zawsze śnią mi się wypadające zęby. My dziś u mamy dalej. Jutro do teściów.

Ohoho wszystkie śpią widzę:)

Ja piję kawkę puki mąż spi i nie widzi bo teraz zabronił mi pić,
ale co ja mam zrobić jak rano wstaje z mega potwornym bólem głowy...Nadusia lezy i ogląda bajeczki a ja zaraz wyjdę z psem,

Witam sie.

KAatka 1 czy 2 kawy w ciąży nie zaszkodzą. Puj póki mozesz bo potem moze cie odrzucic;-)

Kurde dzis zmierzyłam temp 1,5godz puzniej,bo zaspałam i co zrobic?? Przeliczyc czy zapisac tak jak jest tylko z tą godziną??

Hej.
Domka mi tez budzik nie zadzwonil i zmierzylam 2 godziny pozniej. Temp 38,2 :eek: Stwierdzilam ze nie ma sensu zapisywac i przeliczac bo na pewno jest zaburzona.
A potrzebuje jej bardzo zeby ovufriend wyznaczyl mi ovu :mad:

Rita ja tez jej potrzebuje bo zapewne wczoraj albo pzred miałąm ovu. A tu dupa blada. Ja dzis 36.32.

Ale to wysoką miałąs dzis,pewnie przez to ze cos Cie tam brało

reklama
A czy bierzecie jakieś witaminy?

Dzisiaj jakiś taki senny dzień, w sumie wczoraj też spałam popołudniu.. jakaś taka zmęczona jestem;-)

Do góry