reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Domka dobry pomysl z karnistrem byleee byl duzy:-) hehe

Amaliee napewno dojedzie bezpiecznie:-* miejmy nadzieje ze ttm razem sie nie sprawdzi

reklama
amelie dojedzie bezpiecznie. Ja nie mówie ze nie wierze bo nieraz rzeczywiscie sie to sprawdza,jak i inne zabobony.

KArla,najlepiej taki zbiornik 1000l;-)moze by mi na troche starczyło.

Tez bede troche zaglądac. Pieke miesko,ugotowałam kompot juz z suszonych gruszek,poprasowałam. jeszcze ostatnie odkurzanie i mycie podłóg.
Czy wy poscicie w Wigilie? Bo ja co roku ścisle poszcze,aby pije.kawe czy herbate i na tym sie konczy.

A i jeszcze włosy musze pomalowac bo M zapomnial mi farby kupic i niby ma mi dzis kupic.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,ja tylko tak w przelocie bo zaraz do moich rodziców jedziemy:

Przy wigilijnym siedząc stole,
opłatek w myślach Wam podaję
i ślę życzenia pomyślności,
cud wychwalając, co się staje:

Dzieciątko ludzkie, Bóg prawdziwy,
niech Was od niebezpieczeństw chroni
i błogosławi w Nowym Roku
pomocnej nie cofając dłoni.

Dziewczyny kochane!

Zdrowych, rodzinnych, pełnych uśmiechu i udanych prezentów świąt. Samych 2 kresek i spokojnych ciąż.

Bella - gratulacje
Latka - trzymam kciuki i też już po cichu gratuluję!

Amalie - u mnie w rodzinie też są takie sny, tylko ja we śnie widzę zawsze dokładnie co się stanie. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.

Nic, wracam do garów :-)

Dziewczyny chyba wszystkie zyczenia juz padly, wiec zeby sie nie powtarzac Zycze wam poprostu Wesolych i spokojnych Swiat w gronie najblizszych i zeby spelnily sie wszystkie wasze marzenia:))

Hej wieczornie, ja właśnie wróciłam od teściów a mąż i mała jeszcze tam siedzą...
...a ja zaczynam odczuwać ciążowe dolegliwości, cała moja kolacja zawitała przed chwilką z panem K. Nie mam pojęcia skąd się wzieło "poranne mdłości, mimo że cały dzień jakoś źle się czułam, tylko weszłam do domu i od razu Kibel...Tragedia... czekam na małą i zaraz kładę się spać...DOBRANOC KOCHANE:p

reklama
dziewczyny powiedzcie mi czy gdybym byla w ciazy mialabym takie delikatne rozowe blade plamiebie?? Nigdy tak moj okres nie wyglada..:-( albo idzie @ ale nigdy tak nie przychodzila

Do góry