reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dzięki Ritta:) Nie powiem, bo jak mierzyłam to miałam lekkiego stresa, jutro pewnie będzie jeszcze gorzej:p

Iwonka to widzę, że jednak też masz jeszcze nadzieje na II, myślałam, że odpuściłaś:)) Trzymam kciuki &&&:tak:

Iwonka i w koncu wybralam ta kiecke rozowa z kokardka z ostatniego zdjecia ;-) juz nie moge sie doczekac az zobacze ja na zywo.

dziewczyny SĄ DWIE KRECHY!!!! bardzo słabo widoczna ale jest druuugaaaaaaa!!!! :szok::rofl2::-):-):-)
tak strasznie się ciesze ale i boję przez te choróbska i leki które brałam w tym cyklu!!! to chyba tak jest że człowiek chciał odpuścić w tym cyklu i jednak się udało - owu musiała być późno.. dzisiaj mam wizytę u gina po południu i wieczorkiem dam wam znać czy wszystko ok.. pewnie bardzo wczesna ciąża ale mam nauczkę z pierwszej ciąży i nie zwlekam ani dnia z wizytą u gina..

ale się cieszę .. aż się poryczałam - tfu tfu żeby tylko wszystko było ok bo pierwsza ciąża to był dramat :-( trzymajcie kciuki proooszę :-(

dziewczyny SĄ DWIE KRECHY!!!! bardzo słabo widoczna ale jest druuugaaaaaaa!!!! :szok::rofl2::-):-):-)
tak strasznie się ciesze ale i boję przez te choróbska i leki które brałam w tym cyklu!!! to chyba tak jest że człowiek chciał odpuścić w tym cyklu i jednak się udało - owu musiała być późno.. dzisiaj mam wizytę u gina po południu i wieczorkiem dam wam znać czy wszystko ok.. pewnie bardzo wczesna ciąża ale mam nauczkę z pierwszej ciąży i nie zwlekam ani dnia z wizytą u gina..

ale się cieszę .. aż się poryczałam - tfu tfu żeby tylko wszystko było ok bo pierwsza ciąża to był dramat :-( trzymajcie kciuki proooszę :-(

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Caroline GRATULACJE !!!!!!

Wszystko będzie dobrze a leki na tak wczesnym etapie na pewno maluszkowi nie zaszkodziły. Kolejna zafasolkowana, ale się cieszę :-)

-caroline- SUPER!!!:-D Gratulacje Kochana, na pewno będzie wszystko dobrze z maluszkiem, daj znać jak po wizycie:))

Widzę, że zaczyna się przedświąteczny wysyp kreseczek:D

Iwonka takie psychologiczne podejście zastosowałaś, oby się udało:-)

caroline gratulacje :tak:nawet nie wiesz jak sie ciesze
Iwonka do tego myslalam o butach cos w ten desen piekne-szpilki-nuda-braz-nowe-roz-40.jpg myslisz ze bedzie pasowalo? dla przypomnienia foto kieckiZobacz załącznik 599253

Załączniki

• piekne-szpilki-nuda-braz-nowe-roz-40.jpg
    piekne-szpilki-nuda-braz-nowe-roz-40.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Tak to na sylwka...a potem w marcu biore udzial w takim malym koncercie charytatywnym i myslalam ze moze na ta okazje tez bedzie dobra.Ja wysokie buty uwielbiam i nie wazne jaka pora roku...wrecz nie lubie sportowego obuwia
Do tego myslalam taka fryzure i powinno byc ok chyba:
piekne-fryzury-slubne-tudziez-fryzury-na-slub-dla-kobiet-45.jpgalbo taka fryzura-slubna-tylko-bez-diademu.jpg

Załączniki

• piekne-fryzury-slubne-tudziez-fryzury-na-slub-dla-kobiet-45.jpg
    piekne-fryzury-slubne-tudziez-fryzury-na-slub-dla-kobiet-45.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 53
  • fryzura-slubna-tylko-bez-diademu.jpg
    fryzura-slubna-tylko-bez-diademu.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Do góry