reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Domka - domyślam się, że o occie to pisałaś jednak do mnie? ;) Dziękuję za rady. Tylko nie wiem jak miałabym wylać ocet na pionowy panel... jak po prostu poleję to wystarczy? Chciałabym przywrócić mu blask.

Katka - trzymam kciuki, daj znać co i jak :)

Beata - czyli odkładacie staranka? :( Czy źle zrozumiałam? Kochana, mam nadzieję że będziesz z nami.

Dzień dobry :-) trzymam kciuki Katka:-) daj ne razu znać:-) a u mnie wciąż bardzo wysoka temperatura 35.6 :-( trochę mnie to martwi ...

Hej,
Katka trzymam &&& mocno zaciśnięte ;) Uda się! :)
Jestem dziś wykończona, mój m. do późna powtarzał materiał, a ja czuwałam kolo niego na kanapie.
Jestem cała połamana. Spałam może z 4-5 godzin :(

Dziewczyny KWASIK, jemy, jemy! :tak:

dzień dobry poniedziałkowo:):):):)

no kochane teraz to już zleci....:):):)w piątek w nocy wyjezdzamy:):):):):) dzisiaj ide do lekarza na 12:30 po zwolnienie i mam pare pytan bo niepokoi mnie moja waga...już był przyrost 0,5 a dzisiaj wchodzę na wage a tu znowu spadla...i to 3 kg........to za dużo jak dla mnie już.....nie wiem co robic...nie kontroluje tego... jem normalnie...w zasadzie teraz mniej się ruszam bo większość czasu w domu a nie w pracy...wiec raczej powinno isc w druga strone....ale...brzuszek troszkę wyskoczyl...:) wczoraj ubieralam jeansy takie dosyć obcisle...no i brzuszek był:):)troszkę bo troszkę ale ja już go widziałam :):) Bo mój M. to slepy:):):):):):)

Anastazi daj znać jak po lekarzu, co mówił :tak: Myślę, że nie masz się czym martwić kochana, w końcu każdy jest inny, może Twój organizm właśnie tak reaguje i sobie radzi :) Ale dobrze że idziesz sprawdzić, lepiej dmuchać na zimne :)

reklama
Do góry