reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
jedna. Pojadę dziś mimo wszystko na tą bete, Wóz albo przewóz. nie bede się nie potrzebnie przejmować.

Może jeszcze dzis @ zawita, To dopiero jeden dzien

Dziewczyny, Wasze historie są prześwietne! Od razu mam uśmiech na twarzy z samego rana :tak: Ritta ze swoim szkłem - jesteś bezbłędna kochana :-D a rewelacyjny był tekst, że prezerwatywy to gumy do żucia dla dorosłych :tak:

Jak tam humorki??
Katka - trzymam kciuki za betę. Jedź, skoro tempka wysoko i "ciążowa" to nie ma co gdybać, lepiej wiedzieć ;-)

Mnie dzisiaj z rana czeka całe mnóstwo sprzątania, w końcu Święta idą. Już się zastanawiam jak się wyrobię ze wszystkim przed szkołą. Macie jakiś sposób na nalot z kamienia w łazience? Na panelu prysznicowym... :no:

Fimka na kamien ciepły ocet;-)
Ja tak wc czyszcze,tam fdzie woda najwiekszy osad sie robi. Gotuje ocet w czajniku i wlewam do wc i zostawiam,potem spłukuje. Mam czajnik i wc odkamienione;-)

Tak wogule to czesc;-)

Rita usmialam sie,moja siostra krede jadła i glify przy dzrzwiach i oknach,szklanki zgryzała przy piciu;-)

Jade dzis na zakupy;-) M bede prezent kupowaac;-)

Aschle zamówiłąm te organki za 99.99zł, Jutro mają być;-)

AAA KWASIK:-))

Próbuje ściągnąc córce na tableta POu ale ja ciemnota taka jestem ze szok....strasznie wolno... Moze da sie to zrobic jakos przez kompa i potem na tablet?!

Katka jedz na bete;-)Temp piekna;-) Wogule coś duzo fasolek bedzie takie ładne temp widze;-)

Witajcie dziewczynki,
a mnie zalało 3 dni przed terminem :-((((( i niestety proszę o usunięcie z listy, bo z moimi starankami wszystko się pokiełbasiło :-( może za rok wrócimy do tematu :-(
Będę Was podczytywała i za Wszystkie staraczki i zafoasolkowane będę trzymała &&&&&&&& !!!!!!
Powodzenia dziewczynki!!!!

reklama
Dobra dziewczynki to ja się zawijam:) Dzwoniłam już po teściową:) zaraz będzie... Mam busa za niedługo pewnie jeszcze odezwę się jak bede stała w kolejcE:) z telefonu^^ Trzymajcie mocno kciuki;-*

Do góry