reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Tak mi sie wydaje ze bedzie najlepszy :) Tak 5 oktaw,jakies tony wgrane,tryb nauki chyba ze cora sama bedzie kombinowala to wtedy jest zbedny,zasilacz jest wazny bo baterie szybko padaja
Bardzo fajny do nauki jest ten bo ma podswietlane klawisze ale nie wiem on cos kolo min. 500 zl kosztuje chyba casio.jpg

Załączniki

• casio.jpg
    casio.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
FIMKA- bede trzymac kciuki, na pewno sie uda.

RITTA- to powodzenia,sukcesow zycze.

A my o ile sie teraz nie udalo, to nastepny termin starankowy mamy wtedy,kiedy bedziemy na weselu.Juz Moj mowil,ze pod stolem sie schowamy;-)

Ritta udana, dziecko zadowolone :)
A u mnie dziwne rzeczy się dzieją. Zalał mnie śluz przezroczysty, rozciagliwy. Sprawdzam pierwszy raz od 2 tyg. szyjke a ona wysoko, miękka i otwarta :szok:

Moja córka dopadła moje testy. Nie chciałam jej zbytnio wtajemniczać więc powiedziałam jej że to testy zdrowia. Zrobiła test ciążowy ze śliny. Negatyw :-D

Ja kiedys pilnowalam takiego chlopczyka.Mial tak 2,5 roku jak dorwal moje podpaski,ktore zapomnialam schowac i zostawilam w lazience ( oczywiscie nieuzywane,jescze byly w tych opakowaniach).Zanim mu zdazylam zabrac to zdazyl jednego odwinac i gada do siebie:" co to?" i nagle go olsnilo :" malutkie pampersiki to sa!". Nie wyprowadzalam go z bledu:-D

Moje dziecko też zawsze łaziło i sie pytało o tampony( to była jej ulubiona zabawka) ale ja jej wytłumaczyłam do czego są. Teraz jak widzi ze są w ruchu to łazi za mną i sie pyt kiedy mi tampon bedzie potrzebny bo ona mi poda;-))
Kiedyś znalazla kondona w kosmetykach(nieuzywany w pazłotku) i się pyta co to to moja siostra jej powiedziała ze guma do żucia dla dorosłych;-)

A mój m. jak miał 4 latka to na mszy dla rodzin z dziećmi buchnął z prezbiterium dzwonki i spierniczał po całym kościele i dzwonił.
Trwało to długo, bo był szybki, a rodzice nie mogli go złapać :-)

A innym razem, jak był już troszkę starszy, podczas ciszy w kościele (jest taki moment na mszy) zaczął śpiewać na cały głos:
"Nie ma, nie ma... wody na pustyni, a wielbłądy nie chcą dalej iść" :-D

Ostatnia edycja:
Mój mąż jako małe dziecko palił ognisko na dywanie w pokoju a ja, jak miałam 11 lat, to przylapalam rodziców w łóżku :-D obudził mnie wtedy głośno nastawiony telewizor ;-)

Lisica dobre! ahahahaahhahaha

Jak miałam 5 lat (siostra 2) to zarządziłam zawody - kto napcha więcej witaminy C do nosa. Każda miała po blistrze.
Ja jako "mądrzejsza" wpychałam do gęby, a siostra do nosa.
Ja miałam płukanie żołądka, a siostra czyszczenie zatok! :eek:
Biedna nie dała rady całego blistra wepchnąć! Ahahhahahaha!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny zaraz padnę po tych waszych historiach!!! :-D:-D:-D:-D:szok::-D:-D:-D:-D (padła po ławę i zwija się ze śmiechu) !!! jesteście niesamowite bo takiej dawki humoru było mi trzeba :-D

edit fuma foch testowałaś??

Ostatnia edycja:
Do góry