reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

A szkoda gadać, bije mu od jakiegoś czasu...;/
Ale sama się sobie dziwie... bo ostatnio choć bym chciała na sile się popłakać to nie dało rady, a dziś od samego rana nawet z nim nie rozmawiając chciało mi się płakać.. tak samo z siebie, to jakieś chore normalnie..

Byłam u koleżanki właśnie wróciłam, leże w łóżku i oglądam jakiś film... brzuch pobolewa co jakiś czas... ale w sumie uczucia mokrości jak w zeszłym cyklu nie mam.

reklama
Dziekuje Iwonka za odpowiedz :tak: tak tez wlasnie mi sie wydawalo ze raczej to nie ma wplywu na dziecko...maz mojej kumpelki przesadza zabrania jej wychodzic na karaoke i tam gdzie jest glosna muzyka bo twierdzi ze to szkodzi dziecku
Nauczylam moja corke grac Panie Janie teraz ma radoche i kazdy kto przyjdzie do domu to sie musi pochwalic...;-)

Ostatnia edycja:
No a ja wlasnie sie zastanawialm czy w ciazy na zumbe mozna chodzic. Chce dolaczyc joge albo zdrowy kregoslup musze podpytac jak juz bede w ciazy a to na bank jeszcze troche jakie zajecia na silowni gdzoe chodze by byly odpowiednie.

No wlasnie ja planuje sie zajac muzyka i potem nie planuje tego unikac ale jemu sie nie przetlumaczy...coz w sumie ich sprawa;-)
Ale tez zastanawialam sie nad zumba w ciazy takze dobrze wiedziec ze mozna.Wogole to poszla bym poszalec na jakie wesele

hmm dziewczyny znacie sie na modzie pomozcie wybrac ktora lepsza
product_sukniadonata_20110220222717_full.jpgproduct_sukniadora_20110221104941_full.jpgproduct_sukniadanusia_20110221105111_full.jpg

Załączniki

• product_sukniadonata_20110220222717_full.jpg
    product_sukniadonata_20110220222717_full.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 38
  • product_sukniadora_20110221104941_full.jpg
    product_sukniadora_20110221104941_full.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 40
  • product_sukniadanusia_20110221105111_full.jpg
    product_sukniadanusia_20110221105111_full.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 39
Rita - powiem Ci zalamalam sie po Twoim poscie - cykl bezowulacyjny nawet nie bralam pod uwage. Cysta pekla mi tydzien po @ dawno jej nie ma. W czasie 'owulacji' mialam bardzlo rozciagliwy sluz, bolaly jajniki i pdbrzusze (jestem przekonana - moze bylam przekonana ze owulacja wystapila). Przyznam ze pomiarow od 1-11dc nie biore pod uwage - nie mierzylam o stalej godzinie (moga byc zawyzone). Od 12dc jak w zegarku 6.00. Poczekamy zobaczymy.
Ale cykl bezowulacyjny to nie tragedia i każdemu może się zdarzyć. Poza tym sama wiesz, że to potwierdzić może jedynie monitoring więc może owulacja jednak była.
Temp na ovufriend ktore mierzylam o innej godzinie zaznaczylam jako 'ignorowane' i owulacje wyznaczyl na dokladnie ten czas kiedy mialam bole owulacyjne.
Pisałam już kiedyś, że ważne jest jakie dane wprowadzamy do ovufriend. Dobrze, że je skorygowałaś i pewnie wtedy była ovu ;)
No a ja wlasnie sie zastanawialm czy w ciazy na zumbe mozna chodzic. Chce dolaczyc joge albo zdrowy kregoslup musze podpytac jak juz bede w ciazy a to na bank jeszcze troche jakie zajecia na silowni gdzoe chodze by byly odpowiednie.
Ja regularnie chodzę na przeróżne zajęcia. Począwszy od pilatesu po fit ball, płaski brzuch czy cięższe zajęcia z obciążeniami typu TBC czy fat burning na stepie. Rozmawiałam z lekarzem i powiedział że w ciąży mogę pozwolić sobie na umiarkowany wysiłek. Dynamiczne zajęcia odpadają. Planuje pilates i basen. I myślę że ważne aby ćwiczyć wcześniej a nie zaczynać w ciąży.

Srodkowa najbardziej mi sie podoba:-) ja juz chodze na zumbe jakies dwa miesiace. I napewno dalej bede na cos chodzic jesli zumba odpadnie to na cos lzejszego. Ja bym chciala basen ale mam uplawy odkad pamietam i nie wiem czy nie nabawie sie czegos kolejnego:-(

reklama
Mojego starszaka ciagnie do gitary i perkusji ale na to jeszcze jest za maly.

Zaraz sie rozlece... a moj tylko za mna chodzi i pytac co Ci jest, co sie z Toba dzieje, nie myslisz, wroc na ziemie itp :sorry:
U mnie chłopaki też zafascynowani gitara bardziej starszy. Kupilismy im gitary takie ze strunami ale i z melodyjkami takie zabawki do tego wzmacniacz i mikrofon, pod choinkę, czuje że będzie ostro,:-D

Do góry