reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Sikulinda współczuję i wiem co czujesz, mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku po wizycie i szybko uda Ci się zajsc :)
Kotka trzymam kciuki za jutro, nie będzie tak zle

reklama
Sikulinda wyrazy współczucia i powodzenia w piątek. Na pewno nie będziesz długo czekać na kolejny pozytywny test :)

Wspolczuje straty kochana trzymam kciuki za dwie kreski , podaj mi skad jestes tzn do ktorego miasta masz blizej

Ostatnia edycja:
Laseczki, mój Drwal to jest jednak jakiś magik-cudotwórca. Znalazł ten ketonal i twierdzi w dodatku, że leżał na samym wierzchu, na widoku tuż przed oczami... Zginełabym bez Niego, bez mojego Wybawiciela <3

Hej dziewczyny.
Zrobilam wczoraj test jest negatywny wiec juz nie mam złudzeń. Chyba zamowie sobie Inofem a mężowi jakieś porządne witaminy ppoprawiające jakość nasienia.
Kurde znowu muszę wybrać się do gina bo mam jakąś infekcje pochwy po tych Mazurach. Clotrimazol i tantum rosa nie pomagają a ja juz nie wytrzymuje tak mnie piecze i swedzi i w dodatku pojawia się krew na papierze po wizycie w toalecie.

PanaKotka trzymam kciuki jesteś silna kobietka i dasz rade w koncu masz cel do którego dazysz i dla którego warto pokonać swój strach!! Jestem z Toba myślami.

Witaj Sikulinda tak mi przykro ze Cie to spotkało. Mam nadzieje ze lekarz szybko da Wam zielone światło i pod Twoim sercem znowu zagości male serduszko.

Tynka lepiej udać się do gina na pewno coś zaradzi:tak: ja kiedyś często łapałam zapalenie pęcherza objawy miałam podobne jak przy infekcji i też krwiomocz :/
luska ja blisko mam i do katowic i do krakowa :tak: jestem w uniwersalnej sytuacji ;-)

reklama
92Tynka91 - koniecznie lekarza. Ja cały czas stosuję luteinę dopochwowo (wcześniej Lutinus) i też mnie tam coś piekło i rwało. Dostałam od gina Nystatynę i już po drugiej globulce poczułam ulgę. Nie ma co zwlekać bo choróbska łażą po ludziach.

Luska - wpisz mi proszę kochana datę porodu na 28 marca. Mam nadzieję, że szczęśliwie doczekam :-)