reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Cześć

Ja za miesiąc kończę 40 lat i mam czworo dzieci. Od trzech miesięcy staramy się z mężem o kolejne. Wiem, że dla niektórych może się to wydawać szalone ale oboje bardzo tego pragniemy. Mamy wspaniałe, zdrowe dzieci i wcześniej nie miałam problemów z zajściem w ciążę ( z utrzymaniem już nie jest tak łatwo u mnie bo dwa razy poroniłam i pozostałe ciąże były na podtrzymaniu). Z jednej strony mogłabym poprostu cieszyć się tym co mam ale tak bardzo chciałabym mieć jeszcze jedno maleństwo. Niby dopiero trzy miesiące minęły i staram się nie nakręcać ale z tylu głowy mam lęk, że może być już późno. Ginekolog dał nam zielone światło, biorę Duphaston i liczę na cud. Czasami sama siebie nie rozumiem bo przy czwórce dzieci mam co robić i argumentów logicznych mam mnóstwo a z drugiej strony marzę by się udało.

Do góry