monnkej
Fanka BB :)
Hej, jeden w zeszłym miesiącu.Hej
A po ilu biochem jesteście??
Jedna czy może więcej?
Jak u Ciebie wygląda sytuacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, jeden w zeszłym miesiącu.Hej
A po ilu biochem jesteście??
Jedna czy może więcej?
Rozumiem. Rok temu startowałam z niedoczynnością gdzie tsh było powyżej 5 więc jest poprawa. Teraz lekarza poinformuję o staraniach więc mam nadzieję że zejdziemy poniżej 2W maju wyszła biochemiczna. Po tym krwawieniu lekarz chciał zobaczyć czy owu wróci. Nie było to wywołał. Okres 18 czerwca i znowu dostałam clo, wtedy się udało. O tej tarczycy tak pomyślałam, bo moja kuzynka miała minimalnie za wysoką. Jak zeszła to udało się im w pierwszym cyklu. Miała tak dwa razy
U mnie niestety ciut gorzej.Hej, jeden w zeszłym miesiącu.
Jak u Ciebie wygląda sytuacja?
Nie owulacja normalnie wystąpiła z tym ze przesunela sie o 5 dni. Dopiero w 7 tygodniu zaczelam brac duphaston bo okazalo sie ze cos mi progesteron szwankuje. Ale np moja znajoma z ktora mam dalej kontakt zaszla tez po biochemicznej i wszystko jest okej a juz ma jakis 14tc z tego co mi sie wydajeHej [emoji846] byłaś wspomagana w kolejnym cyklu jakimiś lekami? Gratuluję [emoji3059] u mnie na wynik starań trzeba poczekać conajmniej do kolejnej soboty [emoji110]
A jak wygląda sytuacja z progesteronem u Ciebie? Lekarz nie dawał nic na podtrzymanie?U mnie niestety ciut gorzej.
Jestem już po jednej szczęśliwej ciąży prawie 6 lat.
W zeszłym roku w październiku udało się ale poronienie jakoś w 6-7 tygodniu.
Lekarz od razu pozwolił działać i pyk. Znowu.
Ale kilka dni po tescie krwawienie. I tak 3 razy...
Nie zlecil mi żadnych badań, później korona....
Zrob sobie pakiet po poronieniu ze strony testdna.pl moze masz jakies mutacje?U mnie niestety ciut gorzej.
Jestem już po jednej szczęśliwej ciąży prawie 6 lat.
W zeszłym roku w październiku udało się ale poronienie jakoś w 6-7 tygodniu.
Lekarz od razu pozwolił działać i pyk. Znowu.
Ale kilka dni po tescie krwawienie. I tak 3 razy...
Nie zlecil mi żadnych badań, później korona....
Progesteron też badałam podczas bety i był w normie. Lekarz widział wyniki.A jak wygląda sytuacja z progesteronem u Ciebie? Lekarz nie dawał nic na podtrzymanie?
Jestem umówiona do gina. Chcę żeby to tsh spadło i może jeden cykl spróbujemy. Zobaczę co mi powie.Zrob sobie pakiet po poronieniu ze strony testdna.pl moze masz jakies mutacje?
Nie robiłam, jeszcze nie widzę takiej potrzeby bo starani rozpoczęliśmy niedawno.Robisz jakieś badania? Czy po prostu starasz się dalej?