reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

reklama
Ja chyba spisuje ten cykl na straty, już mnie boli podbrzusze, plecy, piersi mam ciężkie.. do okresu 5 dni. :( jak nie pykło to też kupię wiesiołka. Z drugiej strony, ciągle chce mi się spać, a śpię do 9-10.

Ja chyba spisuje ten cykl na straty, już mnie boli podbrzusze, plecy, piersi mam ciężkie.. do okresu 5 dni. :( jak nie pykło to też kupię wiesiołka. Z drugiej strony, ciągle chce mi się spać, a śpię do 9-10.
Mogą to tez być objawy ciążowe.
Jaki macie śluz w owulacje a jaki od razu po niej?
Wczoraj miałam taki mleczy gesty, to znak ze juz po owu?

Ja mialam po wiesiołku dużo więcej śluzu, niż zwykle. Ostatnie dni też cały czas myslalam ze nadszedł @ bo ciągle mialam mokro. Co chwilę biegałam do toalety.. :D
Mogą to tez być objawy ciążowe.
Jaki macie śluz w owulacje a jaki od razu po niej?
Wczoraj miałam taki mleczy gesty, to znak ze juz po owu?

Mnie to od kilku dni boli lewy jajnik a wlasnie sie niesiaczka konczy... Troche sie boje ze po tym wczesniejszym biochemie cos jest nie tak bo krwawienie mialam wtedy 1.5 dnia a z reguly miesiaczka trwa okolo 4. Zakupilam testy owulacyjne z allegro i mam zamiar testowac, ale to od jutra bo dzis raczrj za wczesnie, dopiero 5 dzisn cyklu:)

Dziewczyny trzymam za Was kciuki! Ja też miałam w maju w zeszłym roku ciąże biochemiczną. Później okres w czerwcu i się udało. Każdej z Was życzę, żeby tak szybko poszło. Wiem jakie to rozczarowanie, zwłaszcza gdy tak długo się człowiek stara. Gdyby robić betę tydzień po terminie @ to pewnie by nawet nie było wiadomo. Ale nie ma się co załamywać. Głowa do góry i działać 😚
Ja po tej biochemicznej stwierdziłam, że przynajmniej wiem, że mogę mieć dzieci więc w końcu musi się udać.

reklama
Dziewczyny trzymam za Was kciuki! Ja też miałam w maju w zeszłym roku ciąże biochemiczną. Później okres w czerwcu i się udało. Każdej z Was życzę, żeby tak szybko poszło. Wiem jakie to rozczarowanie, zwłaszcza gdy tak długo się człowiek stara. Gdyby robić betę tydzień po terminie @ to pewnie by nawet nie było wiadomo. Ale nie ma się co załamywać. Głowa do góry i działać 😚
Ja po tej biochemicznej stwierdziłam, że przynajmniej wiem, że mogę mieć dzieci więc w końcu musi się udać.
Mnie też podbudowała świadomość, że jednak miałam owulację, to w końcu się uda 😊