monnkej
Fanka BB :)
Super trzymam kciuki [emoji3590] teraz już będzie tylko dobrzeJa już po testowaniu, bylam na becie wczoraj wynik 19 mlu/ml. Ale mam trochę rozjechane wyniki tarczycy :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super trzymam kciuki [emoji3590] teraz już będzie tylko dobrzeJa już po testowaniu, bylam na becie wczoraj wynik 19 mlu/ml. Ale mam trochę rozjechane wyniki tarczycy :/
Oo super czyli w wczesna ciąża, gratuluję ❤ ile dni po.owu robiłaś betę?Ja już po testowaniu, bylam na becie wczoraj wynik 19 mlu/ml. Ale mam trochę rozjechane wyniki tarczycy :/
Oo super czyli w Rana ciąża, gratuluję [emoji3590] ile dni po.owu robiłaś betę?
Mogą to tez być objawy ciążowe.Ja chyba spisuje ten cykl na straty, już mnie boli podbrzusze, plecy, piersi mam ciężkie.. do okresu 5 dni. jak nie pykło to też kupię wiesiołka. Z drugiej strony, ciągle chce mi się spać, a śpię do 9-10.
Mogą to tez być objawy ciążowe.
Jaki macie śluz w owulacje a jaki od razu po niej?
Wczoraj miałam taki mleczy gesty, to znak ze juz po owu?
Mnie też podbudowała świadomość, że jednak miałam owulację, to w końcu się udaDziewczyny trzymam za Was kciuki! Ja też miałam w maju w zeszłym roku ciąże biochemiczną. Później okres w czerwcu i się udało. Każdej z Was życzę, żeby tak szybko poszło. Wiem jakie to rozczarowanie, zwłaszcza gdy tak długo się człowiek stara. Gdyby robić betę tydzień po terminie @ to pewnie by nawet nie było wiadomo. Ale nie ma się co załamywać. Głowa do góry i działać
Ja po tej biochemicznej stwierdziłam, że przynajmniej wiem, że mogę mieć dzieci więc w końcu musi się udać.