A jak długo jesteś po terminie?Mam wynik bety: 56,43 robiłam w diagnostyce. Wychodzi że 3 tydzień. Czyli jeszcze na tyle wcześnie że niewiadomo czy coś z tego będzie..
reklama
to dziwne, że opis wskazuje konkretnie na 3 tydzień, bo ja również robiłam betę w diagnostyce i mam trochę inną rozpiskę zakresów pod spodem. Może to zależy od konkretnego modelu sprzętu pomiarowego??....Mam wynik bety: 56,43 robiłam w diagnostyce. Wychodzi że 3 tydzień. Czyli jeszcze na tyle wcześnie że niewiadomo czy coś z tego będzie..
Ja miałam tydzień temu w poniedziałek betę 60, a w tą sobotę już 425 więc trzymam kciuki za Ciebie
U mnie dziś 43dc przy czym ginekolog w 19 DC stwierdził że cykl jest bezowulacyjnyA jak długo jesteś po terminie?
Spazientito
Fanka BB :)
U mnie dziś 43dc przy czym ginekolog w 19 DC stwierdził że cykl jest bezowulacyjny
U mnie tak miesiąc temu stwierdziła w 16 dc, a później pyk, owulacja między 23dc a 25 dc
To jak myślisz kiedy miałaś owu? Planujesz powtórzyć bete?U mnie dziś 43dc przy czym ginekolog w 19 DC stwierdził że cykl jest bezowulacyjny
blue_ivy
@Spazientito to był 6 tydzień. Wiem, że takie rzeczy się dzieją ale szkoda mi straconej szansy. W zasadzie intuicja mi podpowiadała, żeby się za szybko nie cieszyć, że to różnie bywa. No, ale stało się.
Co do dni cyklu... W zeszłym tyg. byłam u gina i mi pokazał pęcherzyk 21,7mm. Na drugi dzień zrobiłam test owu i już był negatywny wiec akurat co do owulacji w tym cyklu mogę być pewna. Ponoć po poronieniu jest się super płodnym... oby bo aktywnie korzystałam z płodnego okienka
Co do dni cyklu... W zeszłym tyg. byłam u gina i mi pokazał pęcherzyk 21,7mm. Na drugi dzień zrobiłam test owu i już był negatywny wiec akurat co do owulacji w tym cyklu mogę być pewna. Ponoć po poronieniu jest się super płodnym... oby bo aktywnie korzystałam z płodnego okienka
Spazientito
@Spazientito to był 6 tydzień. Wiem, że takie rzeczy się dzieją ale szkoda mi straconej szansy. W zasadzie intuicja mi podpowiadała, żeby się za szybko nie cieszyć, że to różnie bywa. No, ale stało się.
Przykro mi Ja straciłam "tylko" ciążę na etapie ciąży biochemicznej, ale strasznie to przeżyłam i tak. Ja jestem po monitoringu i w 24dc było już ciałko żółte, a poza tym miałam wręcz granatowy test owulacyjny w 18 dc Ja akurat po ciąży biochemicznej miałam 3 cykle bezowulacyjne pod rząd, także nie zawsze się to sprawdza. Ale działaj dziewczyno, działaj!
ania280891
I zaś rycze jak bóbr, jutro wracam do pracy po poronieniu.. już czułam się lepiej, ale to ze jutro wracam z powrotem tak mnie całkiem uświadamia, ze moje życie wraca do smutnej rzeczywistości sprzed ciąży.. cała zaryczana jestem normalnie
Kochaliśmy się raz w 24dc i drugi w 40dc, więc zakładam że to gdzieś w okolicy 24dc było. Nie wiem czy betę powtarzać. Mam umówiona wizytę u gina na czwartek i kolejna na 27. 09. W tedy też miałam mieć monitoring. I nie wiem co robić. Czy iść powtarzać betę czy prosto do gina.To jak myślisz kiedy miałaś owu? Planujesz powtórzyć bete?
reklama
KiedyPytam
Dziewczyny. Jeszcze raz. Czy jutro zrobić LH???? Z krwi???? Zobaczyć czy jest w okresie okoloowulacyjnym w odpowiedniej ilości? I to FSH też? Jutro 15dc gdyby wszystko było ok to dzień dwa przed owu... Da mi coś ta wiedza?