reklama
Spazientito
Fanka BB :)
@Spazientito miło, że o mnie pamiętasz czuję się dobrze, teraz jest 4t6d. Do ginekologa idę na NFZ 16.09 a prywatnie 24.09. Na razie tylko zmęczenie i zmiany nastrojów.
Oczywiście, że pamiętam super, że dobrze się czujesz, dbaj o siebie. Nie mogę się doczekać Twojej relacji z wizyt!
U nas w mieście jest milion ginekologów i jeden jedyny endogin. Byłam. Stwierdził że da mi antykoncepcyjne tak o bez badań hormonów bo hormonów nie ma potrzeby badać.
Lecz kobietę starającą się o dziecko tabletkami antykoncepcyjnymi. Nie mam pytań...
Dziewczęta, pomóżcie. Czy ten test na zdjęciu jest pozytywny czy jeszcze nie?
Według mnie jeszcze nie, ja w tym miesiącu miałam bardzo wyraźną różnicę na korzyść testowej, bardzo rzucało się to w oczy. Możliwe, że już lada dzień
Dziewczyny mam pytanie, jakie witaminy używacie starając się o dzidzie? Ja używałam mama dha premium ale są mega drogie i myślałam żeby przerzucić się na coś tańszego ale z dobrym składem poradzcie cos
Ja używam Pregna Start
Hej, chciałam się przywitać, przycupnę tu z Wami
Cześć, miło Cię poznać!
Dziewczyny, które mają dwie kreski - czy wy sprawdzałyście szyjkę przed terminem @? Były jakieś zmiany?
adzik
Ovarin, Capivit A + E i kompleks witamin BDziewczyny mam pytanie, jakie witaminy używacie starając się o dzidzie? Ja używałam mama dha premium ale są mega drogie i myślałam żeby przerzucić się na coś tańszego ale z dobrym składem poradzcie cos
Fado123
Spokojnie na wczesnym etapie ,może być niziutko ,najlepiej po 28 godz sprawdzić przyrost ,Mam wynik bety 17 trochę mało pójdę zrobić jutro by zobaczyć przyrost ale w pierwszej ciąży na tym etapie miałam więcej. Aj teraz to się martwię że nic z tego nie będzie
KiedyPytam
Ja biore dupka. Ale narazie mi nie pomoglTez tak właśnie myślę, że jutro pewnie będzie mocniejszy, bo to test z dzisiaj. Tak czy siak codzienne przytulanki na pewno nie zaszkodzą a do z luteiną po owulacji? Ma któraś z was jakieś doświadczenia z tym związane?
Ja miałam 19 a dwa dni później 60Mam wynik bety 17 trochę mało pójdę zrobić jutro by zobaczyć przyrost ale w pierwszej ciąży na tym etapie miałam więcej. Aj teraz to się martwię że nic z tego nie będzie
blue_ivy
Ja przed swoimi dwoma kreskami, które skończyły się niestety poronieniem miałam szyjkę wysoko. Była miękka i zamknięta, śluz jak balsam. Szyjka szyjce nierówna niestety ale czytałam, że z reguły właśnie powinna być wysoko i na pewno zamknięta. Jeżeli się otwiera to już na okres.Dziewczyny, które mają dwie kreski - czy wy sprawdzałyście szyjkę przed terminem @? Były jakieś zmiany?
reklama
Spazientito
Ja przed swoimi dwoma kreskami, które skończyły się niestety poronieniem miałam szyjkę wysoko. Była miękka i zamknięta, śluz jak balsam. Szyjka szyjce nierówna niestety ale czytałam, że z reguły właśnie powinna być wysoko i na pewno zamknięta. Jeżeli się otwiera to już na okres.
A na ile dni przed terminem @ wystąpiły u Ciebie zmiany? Przykro mi też mam podobną historię za sobą.