reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Tez tak właśnie myślę, że jutro pewnie będzie mocniejszy, bo to test z dzisiaj. Tak czy siak codzienne przytulanki na pewno nie zaszkodzą :D a do z luteiną po owulacji? Ma któraś z was jakieś doświadczenia z tym związane?

reklama
@Spazientito miło, że o mnie pamiętasz :) czuję się dobrze, teraz jest 4t6d. Do ginekologa idę na NFZ 16.09 a prywatnie 24.09. Na razie tylko zmęczenie i zmiany nastrojów.

Oczywiście, że pamiętam ;) super, że dobrze się czujesz, dbaj o siebie. Nie mogę się doczekać Twojej relacji z wizyt!

U nas w mieście jest milion ginekologów i jeden jedyny endogin. Byłam. Stwierdził że da mi antykoncepcyjne tak o bez badań hormonów bo hormonów nie ma potrzeby badać.

Lecz kobietę starającą się o dziecko tabletkami antykoncepcyjnymi. Nie mam pytań...

Dziewczęta, pomóżcie. Czy ten test na zdjęciu jest pozytywny czy jeszcze nie?

Według mnie jeszcze nie, ja w tym miesiącu miałam bardzo wyraźną różnicę na korzyść testowej, bardzo rzucało się to w oczy. Możliwe, że już lada dzień ;)

Dziewczyny mam pytanie, jakie witaminy używacie starając się o dzidzie? Ja używałam mama dha premium ale są mega drogie i myślałam żeby przerzucić się na coś tańszego ale z dobrym składem:) poradzcie cos:)

Ja używam Pregna Start ;)

Hej, chciałam się przywitać, przycupnę tu z Wami

Cześć, miło Cię poznać!

Dziewczyny, które mają dwie kreski - czy wy sprawdzałyście szyjkę przed terminem @? Były jakieś zmiany?

Mam wynik bety 17 trochę mało pójdę zrobić jutro by zobaczyć przyrost ale w pierwszej ciąży na tym etapie miałam więcej. Aj teraz to się martwię że nic z tego nie będzie

Mam wynik bety 17 trochę mało pójdę zrobić jutro by zobaczyć przyrost ale w pierwszej ciąży na tym etapie miałam więcej. Aj teraz to się martwię że nic z tego nie będzie
Spokojnie na wczesnym etapie ,może być niziutko ,najlepiej po 28 godz sprawdzić przyrost ,

Dopiero dzisiaj test jest na tyle wyraźny ze druga kreskę widać na zdjęciu , wczoraj z rana beta 60
EF888C23-AC1D-41EE-9930-2A8C75547E36.jpeg

Dziewczyny, które mają dwie kreski - czy wy sprawdzałyście szyjkę przed terminem @? Były jakieś zmiany?
Ja przed swoimi dwoma kreskami, które skończyły się niestety poronieniem miałam szyjkę wysoko. Była miękka i zamknięta, śluz jak balsam. Szyjka szyjce nierówna niestety ale czytałam, że z reguły właśnie powinna być wysoko i na pewno zamknięta. Jeżeli się otwiera to już na okres.

reklama
Ja przed swoimi dwoma kreskami, które skończyły się niestety poronieniem miałam szyjkę wysoko. Była miękka i zamknięta, śluz jak balsam. Szyjka szyjce nierówna niestety ale czytałam, że z reguły właśnie powinna być wysoko i na pewno zamknięta. Jeżeli się otwiera to już na okres.

A na ile dni przed terminem @ wystąpiły u Ciebie zmiany? Przykro mi :( też mam podobną historię za sobą.

Do góry