kasia20021
Fanka BB :)
TakTy też umiesz badać szyjke?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakTy też umiesz badać szyjke?
Dzis wyjelam 1 test owu, jestem w 13dc i bylam pewna, ze poprostu zaczne sprawdzac, a tu niespodzianka bo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej Wiec zadzialalismy od razu Ostatnio mialam pare zmian w cyklu wiec moglo cos sie poprzestawiac... Choc zazwyczaj czuje kłucie jajnika itd...
Ritka89 oczywiscie I oby owocneTo czas na intensywne przytulanki
Witam serdecznie Jestem Asia, wspolnie z Partnerem zdecydowalismy sie na Dziecko. Zaczynamy starania, mam nadzieję, ze moge dolaczyc do grona
Lekarka mnie nakierowala wytlumaczyla no ale doksztalcalam sie tez internetowoNauczył Cie lekarz czy samą z internetu?
Oby za dwa tyg takie soczyste krechy tez byly na tesciku [emoji6]Dzis wyjelam 1 test owu, jestem w 13dc i bylam pewna, ze poprostu zaczne sprawdzac, a tu niespodzianka bo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej Wiec zadzialalismy od razu Ostatnio mialam pare zmian w cyklu wiec moglo cos sie poprzestawiac... Choc zazwyczaj czuje kłucie jajnika itd...
PierwszeWitam nowa Kolezanke i zycze owocnych staran
Macie juz dzieci, czy to bedzie pierwsze Malenstwo?
Nie dziekuje Oj to byloby cudneOby za dwa tyg takie soczyste krechy tez byly na tesciku [emoji6]