reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Właśnie mnie zainspirowałaś żebym podliczyła swoje starania hahaha
1620 na cykl mi wyszło [emoji23][emoji23][emoji23] a to już 4 leci [emoji23][emoji23][emoji23]
O matko!
Czego sie nie robi dla dziecka :)

A mnie rozkłada grypa gigant chyba siedze już zawinięta w koc w swetrze :( a nowy rok za pasem :(

reklama
O matko!
Czego sie nie robi dla dziecka :)

A mnie rozkłada grypa gigant chyba siedze już zawinięta w koc w swetrze :( a nowy rok za pasem :(
A co ja mam powiedziec jak od wrzesnia oskrzela mnie dobijaja. Zawzięłam się że nie łykne antybiotyku i kropka. W domu mam 25' a siedze tez w kocysiu i przy kominku hahaha. Jeszcze teoche to pupą na indukcje siądę [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie dawaj sie. Miodzio. Cebulka [emoji8]

O matko na co az tyle? Wow
Wizyty w cyklu ok 10, - to juz mamy tysiaczka, + testy owu + testy ciążowe +beta hcg+ badania hormonalne+ kwas foliowy+ clo+ metformax +duph + zapomniałam .. w tym cyklu badania nasienia więc plus 250 do średniej hehe

A co ja mam powiedziec jak od wrzesnia oskrzela mnie dobijaja. Zawzięłam się że nie łykne antybiotyku i kropka. W domu mam 25' a siedze tez w kocysiu i przy kominku hahaha. Jeszcze teoche to pupą na indukcje siądę [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie dawaj sie. Miodzio. Cebulka [emoji8]

O siedzeniu na indukcji nie pomyślałam :D ale czy mój tyłek jest indukcyjny :-) :)

Ja to już się nie mogę doczekać stycznia i kolejnego cyklu starań [emoji7] chop mnie pocieszył że teraz uruchomi swoje "specjalne moce" i się uda w styczniu haha. A jeszcze kilka dni do @... Tak mi się marzy zacząć nowy rok tak pięknie, jestem aż podekscytowana i też w końcu zacznę robić testy owu a nie 'na czuja'.
PS zaglądam tu kilka razy dziennie choć trochę milczę i korzystam z czasu wolnego sprzątając [emoji23]

Cześć dziewczyny,nie wiem czy owy była czy nie bo nic mnie nie bolało oby do 7 już nie mogę się doczekać, nie dam rady wszystkiego przeczytać....ktoś ujrzał 2 kreseczki?

Cześć dziewczyny,nie wiem czy owy była czy nie bo nic mnie nie bolało oby do 7 już nie mogę się doczekać, nie dam rady wszystkiego przeczytać....ktoś ujrzał 2 kreseczki?
Ja niby do 3 też czekam, ale ten cykl spisałam już na straty bo zaczęliśmy po dniach płodnych (tylko że tych licznych przez kalendarzyk więc nie wiem ile się maja do prawdy bo termometr od kilku miesięcy schowany).. Choć nie ukrywam póki nie ma @ to nadzieja się tli.. Jedna z nas już 2 kreseczki ma więc teraz będzie z górki, zobaczycie [emoji176]

reklama
Do góry