reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja się u Was zamelduje. Co prawda cykl staraniowy powinien się rozpocząć 28 grudnia ale owulacja już będzie styczniowe. Mam juz 2 dzieci. Córkę 11l.i syna 8l.. Od czerwca staramy się o 3.Teraz za 3 dni powinnam mieć,@ i do 28 grudnia wstrzymujemy starania.

reklama
Ja w styczniu dopiero mogę pójść do ginekologa. Ale i tak odkładamy starania na dłuższy czas niż tylko do lutego. Ostatnio dużo spraw się nawarstwiło i najpierw chcemy dookoła siebie poogarniać, zrobić na spokojnie remont dalej i wtedy dopiero będziemy myśleć o ponownych staraniach.

Hej ja planuje zacząć starania w 2020 dopiero ale chętnie dołączę jeśli mogę, myślę o tym intensywnie bo dość długo staraliśmy się o drugie dziecko, bardzo chciałabym mieć trojeczke i mam nadzieję że nie będę musiała aż tak długo się starać. Mam na imię Żaneta mam 28 lat dwóch synów 8 lat i drugi 4 miesiące. Mam endometrioze problemy z różnymi nawracajacymi cystami. W pierwszą ciaze zaszlam w 1 cyklu o druga staraliśmy się prawie rok i udało się po zastosowaniu stymulacji CLO z monitoringiem cyklu. Trzymam kciuki za Was za 2019 rok.
Może się wydawać dziwne że chciałabym tak szybko 3 dziecko jednak między synami jest duża różnica wieku i chciałabym żeby dwa maluchy miały raźniej niż mój straszak który "chował" się ze staruszkami :)
Pozdrawiam
Jakbym czytała o sobie:) też planuje 3 w 2020:) z podobnych powodów mam 2 synów. Jeden ma 2 miesiące a drugi 7 lat

Ja w styczniu dopiero mogę pójść do ginekologa. Ale i tak odkładamy starania na dłuższy czas niż tylko do lutego. Ostatnio dużo spraw się nawarstwiło i najpierw chcemy dookoła siebie poogarniać, zrobić na spokojnie remont dalej i wtedy dopiero będziemy myśleć o ponownych staraniach.
My remont robiliśmy we wrzesniu jak jeszcze bylam w ciąży...Teraz robimy pokój córki bo to już czas na pozbycie się dziecięcych mebli i wstawienie biurka :)

Pytałam się kiedyś o witaminy czy któraś coś bierze na okres starań, lekarz polecił mi Pregna Start. Od wczoraj już biorę i przebieram nogami z niecierpliwością na @. Chociaż nie wierzę że w pierwszym cyklu się uda.

My remont robiliśmy we wrzesniu jak jeszcze bylam w ciąży...Teraz robimy pokój córki bo to już czas na pozbycie się dziecięcych mebli i wstawienie biurka :)

Pytałam się kiedyś o witaminy czy któraś coś bierze na okres starań, lekarz polecił mi Pregna Start. Od wczoraj już biorę i przebieram nogami z niecierpliwością na @. Chociaż nie wierzę że w pierwszym cyklu się uda.
My robimy cały dół, a tu ciągle przeciwności losu nam spadają... Ale kiedyś w końcu skończymy ten cały dół i zaczniemy aranżować strych na dwa pokoje. Właśnie na tym nam najbardziej zależy, żeby już chociaż był zaczęty remont góry jak urodzi się maleństwo, tak by później miało swój pokój. ;)

Hej, to może i ja się tutaj dołączę, bo 2018 już stracony. Kaśka z Poznania, lat jeszcze 28 -witam z chłopakiem staramy się od lutego ale coś nie wychodziło, latałam po lekarzach i niby wszystko ok, a niedawno okazało się że to przez hiperprolaktynemię której poprzedni lekarz nie zauważył... No nic, teraz tabletki na wywołanie okresu bo się znowu zawiesil i na obniżenie prolaktyny, no i czekamy co dalej. W listopadzie byłam prawie pewna że się udało, ale niestety, po prostu @ nie przyszła. W sumie dalej jej nie ma, ale do soboty biorę dupka i będziemy walczyć dalej. Miałam cichą nadzieję zrobić sobie prezent na gwiazdkę, ale no nie w tym roku najgorsze jest to, że strasznie senna jestem po lekach i ciągle mi niedobrze, a to słabo się wpasowuje w moją pracę bo zawodowo prowadzę, ale czego się dla dziecka nie robi. Pozdrawiam babeczki, mam nadzieję że wszystkim nam się uda spełnić marzenia
Witamy :)
Super, że aktualny lekarz wpadł na jakieś badania. Życzę Tobie żeby 2019 był szczęśliwy ❤️

A ja tak z innej beczki. ;) Jakby któraś z was chciała zamówić coś czy w ogóle zostać konsultantem marki Faberlic to piszcie. :)

reklama
Do góry