reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Hejo
Jak ja zazdroszczę osobą które wcześniej wstają bez problemu też bym tak chciała. ;)
Nie wyspana jestem o_O ale kawka ubrać się do szkoły i pracy na szczęście dzisiaj tylko 4 godzinki :)
Miłego Dzionka kobitki.

siedzialam wczoraj do późna i pochwale sie wam moimi bombeczkami:)

Załączniki

• 20181216_112158.jpg
    20181216_112158.jpg
    992,3 KB · Wyświetleń: 69
Dzieńdoberek kobitki :)
Widzę nowy dzień nowe wrażenia
Ja tez sie dołączę. Zrobiłam test. Tyle że owu bo mi sie pomyliły o 5 rano niedowidziałam [emoji23][emoji23][emoji23]

Nawet ptasie mleczko na mnie nie działa które uśmiecha sie do mnie w pracy :dry: oj będzie ciężki dzien..
Tyle dobrego ze po pracy mam paznokcie a jutro fryzjer;);)

Ja mam jeszcze 3 dni do @. Nic mi sie nie chce. Nic mi nie smakuje.

Ja po monitoringu:-) ostal sie pecherzyk w prawym jajniku i ma 20 mm. Mam sie wstrzymac z noboseksami do srody i potem dzialac. I wrocic w piatek zobaczyc czy pecherzyk pekl
Trzymam kciuki!! [emoji3590]
Dzieńdoberek kobitki :)
Widzę nowy dzień nowe wrażenia
Ja tez sie dołączę. Zrobiłam test. Tyle że owu bo mi sie pomyliły o 5 rano niedowidziałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też po teście i wielki negatyw. Generalnie dobrze, bo jeszcze nie miałam pozwolenia na zajście w tym cyklu. Teraz czekam na @,oby szybko przyszła bo mi się plany posypią [emoji14]

Wczoraj do późna robiłam sobie paznokcie, a fryzjera odpuszczam na święta [emoji14] Mam na szczęście mało widoczne odrosty.

Ostatnia edycja:
Hejo
Jak ja zazdroszczę osobą które wcześniej wstają bez problemu też bym tak chciała. ;)
Nie wyspana jestem o_O ale kawka ubrać się do szkoły i pracy na szczęście dzisiaj tylko 4 godzinki :)
Miłego Dzionka kobitki.
Ja jestem z tych co lubią pospać, ale teraz mamy drugiego psa w domu, który jest starszym pieskiem i z nim częściej muszę wychodzić. Ja zazwyczaj spać chodzę o północy. Rano wstaje o 6 razem z mężem potem po spacerze wracam i dalej śpię tak do 8.

reklama
Do góry