reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

O jeny! To jest cudo! Widok marzenie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] gratulacje !!!

Fasoleczka cudowna [emoji7] dużo zdrówka dla was [emoji4]

Piękna :) niech rośnie zdrowa :) zdrówka dla Ciebie :)

Dziękuję Kochaniutkie :*

Piękna ta Twoja kropeczka, jak fajnie, że tak ładnie rośnie
Dzięki Kochana, mam nadzieję, że te Twoje czary dalej działają i tak będzie, jak mówisz :* Wizytę będę miała w 7tyg3d wg OM i przypuszczalnie 6 tyg5d wg owulacji. Ja po wczorajszej wizycie - na której 5 razy gin powiedziała, że jest ok i normalne, że jeszcze nie ma kropka - non stop oglądam piersi. Powiem Wam, że ładne, tylko żylaste ;):p

Dziękuję [emoji173]️
A tak wierzyć nie chciałam że może się udać :)

Oczywiście że działają. :) uwierz ze będzie dobrze. Pomodl się jeśli ma Ci to pomoc. Mi, o dziwo, bardzo to pomogło i pomaga nadal. Niemal co wieczór pomodle się i proszę o zdrowie i siłę dla Maleństwa i dziękuję za każdy dzień i za to, co mnie danego dnia spotkało.

Piersi w ciąży sa ekstra! :) a jakie wrażliwe się robia... Na KAŻDY dotyk :D jeśli wiecie o co mi chodzi.... :D
Tylko mi się niestety ciężko śpi, za każdym razem jak zmieniam pozycje niemal na baczność wstaje z bólu :D

Jakie małe cudo! :)

[emoji173]️

Dzieki.... No mówiła mówiła.... I mi też 5 razy powtarzała co ja chcę od tej macicy jak ma piękne Endo... Co ja chcę od tego progesteronu skoro enod jest i owu była.... Co ja chcę od tych hormonów i po co truć organizm jak wszystko jest ok... Że jest ok, że była owu, i że jak były poprawki w rozytulankach (a były po dwa razy dziennie) to ma być ciąża i już.... I że czekać i zobaczymy.... Jak mówiłam co mam robić jak będę plamić to mam się nie przejmować tym. No świetnie.....

No i zrób tak! Mówiłam Ci już, taka może być Twoja uroda. :* jesteś pod kontrolą ginekologa. Babeczka wydaje się być konkretna i kompetentna :) czekamy z zacisnietymi kciukami [emoji173]️

Hej kobitki
U mnie 18dc od 2 dni jakaś dziwna jestem taka zmęczona. Dziś na papierze pojawiły się śladowe punkcie krwi mam nadzieję że to od owu pobolewa mnie czasem podbrzusze jak na @ ale lżej. Jak nie przyjdzie franca to zrobię test nie wcześniej niż tydzień po terminie żeby nie robić sobie nadzieji

Gratulacje wszystkim co się udało
Nnat cudna fasolka [emoji4]

Trzymam kciuki :) od razu przystapiliscie do działania?? :)
Jak w ogóle powrót do pracy? :*

Dziękuję [emoji173]️

Nnat - zapomnieli powiadomić. Dziś sam trafił na korespondencję. Szczęście w nieszczęściu, że dziś rano - zdąży:)

Piękna fasolka:))))

Dobrze ze znalazł.... Zdazyliscie że wszystkim?? :*

Dziękuję [emoji173]️

reklama
Dziękuję Kochaniutkie :*

Dziękuję [emoji173]️
A tak wierzyć nie chciałam że może się udać :)

Oczywiście że działają. :) uwierz ze będzie dobrze. Pomodl się jeśli ma Ci to pomoc. Mi, o dziwo, bardzo to pomogło i pomaga nadal. Niemal co wieczór pomodle się i proszę o zdrowie i siłę dla Maleństwa i dziękuję za każdy dzień i za to, co mnie danego dnia spotkało.

Piersi w ciąży sa ekstra! :) a jakie wrażliwe się robia... Na KAŻDY dotyk :D jeśli wiecie o co mi chodzi.... :D
Tylko mi się niestety ciężko śpi, za każdym razem jak zmieniam pozycje niemal na baczność wstaje z bólu :D

[emoji173]️

No i zrób tak! Mówiłam Ci już, taka może być Twoja uroda. :* jesteś pod kontrolą ginekologa. Babeczka wydaje się być konkretna i kompetentna :) czekamy z zacisnietymi kciukami [emoji173]️

Trzymam kciuki :) od razu przystapiliscie do działania?? :)
Jak w ogóle powrót do pracy? :*

Dziękuję [emoji173]️

Dobrze ze znalazł.... Zdazyliscie że wszystkim?? :*

Dziękuję [emoji173]️
Będzie musiał jechać na pocztę główną czynną całą dobę, ale zdąży wysłać poprawki przed północą, dzięki że pytasz:)

Przedstawiam wam moja fasolke [emoji16]Zobacz załącznik 1020726

Gratulacje! Tez taka chce! :D

Dziewczyny, jak szybko (i czy w ogóle we wczesnym stadium ciąży) zauważyłyście żyły na piersiach?
Dziś się porządnie przyjrzałam i mam je całkiem widoczne. Tylko nigdy wcześniej nie zwracałam na to uwagi, wiec nie wiem czy mam takie żyłki zawsze, czy teraz dopiero wyszły :D

I kolejne dziwne pytanie- czy na początku ciąży zauważyliście zmianę koloru sutków?

Racuszek robią się ciemniejsze :)
Nie pomoge za wiele bo od kilku miesiecy zawsze po owu mam rozmiar wieksze, tkliwe i zylaste ... Ehhhs

Gratulacje! Tez taka chce! :D

Dziewczyny, jak szybko (i czy w ogóle we wczesnym stadium ciąży) zauważyłyście żyły na piersiach?
Dziś się porządnie przyjrzałam i mam je całkiem widoczne. Tylko nigdy wcześniej nie zwracałam na to uwagi, wiec nie wiem czy mam takie żyłki zawsze, czy teraz dopiero wyszły :D

I kolejne dziwne pytanie- czy na początku ciąży zauważyliście zmianę koloru sutków?
Dziękuję :D Może się zarazisz? :D

Jakoś w okolicach pozytywnego testu, może ciut później. około 10-14 dpo. A zmiane koloru sutków ze 2 tygodnie temu, czyli w okolicach 6-7 tc. :)

Dziękuję, zapatrz się!!! :D ♥ Czekam na Ciebie ♥

Cudowności!! Troche zazdroszcze ;) nie bylam, pojde dla spokoju jutro rano, ale nie wierze juz w cuda + moze do rana przyjdzie @. Chociaz nigdy nie dostaje inaczej jak tylko i wyłacznie rano.
Dziękuję ♥ Kochana, a może akurat to już lada moment??? :)
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła rano i biegnij na betę :* Nie mogę się doczekać ♥

Nnat, słodka :-) :) Dbajcje o siebie!

Ja miałam piersi bardzo wrażliwe jak przed okresem, zylaste, nabrzmiale i sciemnialy mi sutki. Nie podobały mi się :no:

reklama
Do góry