nnat.
Fanka BB :)
O jeny! To jest cudo! Widok marzenie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] gratulacje !!!
Fasoleczka cudowna [emoji7] dużo zdrówka dla was [emoji4]
Piękna niech rośnie zdrowa zdrówka dla Ciebie
Dziękuję Kochaniutkie :*
Piękna ta Twoja kropeczka, jak fajnie, że tak ładnie rośnie
Dzięki Kochana, mam nadzieję, że te Twoje czary dalej działają i tak będzie, jak mówisz :* Wizytę będę miała w 7tyg3d wg OM i przypuszczalnie 6 tyg5d wg owulacji. Ja po wczorajszej wizycie - na której 5 razy gin powiedziała, że jest ok i normalne, że jeszcze nie ma kropka - non stop oglądam piersi. Powiem Wam, że ładne, tylko żylaste
Dziękuję [emoji173]️
A tak wierzyć nie chciałam że może się udać
Oczywiście że działają. uwierz ze będzie dobrze. Pomodl się jeśli ma Ci to pomoc. Mi, o dziwo, bardzo to pomogło i pomaga nadal. Niemal co wieczór pomodle się i proszę o zdrowie i siłę dla Maleństwa i dziękuję za każdy dzień i za to, co mnie danego dnia spotkało.
Piersi w ciąży sa ekstra! a jakie wrażliwe się robia... Na KAŻDY dotyk jeśli wiecie o co mi chodzi....
Tylko mi się niestety ciężko śpi, za każdym razem jak zmieniam pozycje niemal na baczność wstaje z bólu
Jakie małe cudo!
[emoji173]️
Dzieki.... No mówiła mówiła.... I mi też 5 razy powtarzała co ja chcę od tej macicy jak ma piękne Endo... Co ja chcę od tego progesteronu skoro enod jest i owu była.... Co ja chcę od tych hormonów i po co truć organizm jak wszystko jest ok... Że jest ok, że była owu, i że jak były poprawki w rozytulankach (a były po dwa razy dziennie) to ma być ciąża i już.... I że czekać i zobaczymy.... Jak mówiłam co mam robić jak będę plamić to mam się nie przejmować tym. No świetnie.....
No i zrób tak! Mówiłam Ci już, taka może być Twoja uroda. :* jesteś pod kontrolą ginekologa. Babeczka wydaje się być konkretna i kompetentna czekamy z zacisnietymi kciukami [emoji173]️
Hej kobitki
U mnie 18dc od 2 dni jakaś dziwna jestem taka zmęczona. Dziś na papierze pojawiły się śladowe punkcie krwi mam nadzieję że to od owu pobolewa mnie czasem podbrzusze jak na @ ale lżej. Jak nie przyjdzie franca to zrobię test nie wcześniej niż tydzień po terminie żeby nie robić sobie nadzieji
Gratulacje wszystkim co się udało
Nnat cudna fasolka [emoji4]
Trzymam kciuki od razu przystapiliscie do działania??
Jak w ogóle powrót do pracy? :*
Dziękuję [emoji173]️
Nnat - zapomnieli powiadomić. Dziś sam trafił na korespondencję. Szczęście w nieszczęściu, że dziś rano - zdąży
Piękna fasolka)))
Dobrze ze znalazł.... Zdazyliscie że wszystkim?? :*
Dziękuję [emoji173]️