reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Co to jest ta torbiel krwotoczna po pęcherzyku???
Nie podpowiem nic w tej kwestii... :(
@nnat. Tak mialam isc wczoraj na bete ale odpuscilam, nie wiem zyje chyba zludzeniami. :(
Idź, będziesz miała pewność :* będziesz spokojniejsza a tak to tylko się denerwujesz.
Dziewczęta, dziś pierwszy spodziewany dzień @...
Zobacz załącznik 1020486
Ktoś nieśmiało się wprowadza :) mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze i że fasol ze mną zostanie. Jeżeli uda się tym razem potwierdzić ciąże i zobaczyć serduszko to od razu śmigam na zwolnienie.
Gratulacje Kochana [emoji3590][emoji3590] oby tym razie było ok! Trzymam za Was kciuki.
I ja też zaraz na zwolnienie uciekam, coby nie ryzykować.

reklama
Enej ja jestem w ciągłym stresie od dobrych kilku lat więc mogę doradzić z własnego doświadczenia, że melisa niewiele tu pomoże a przynajmniej dla mnie jest za słaba... Tabletki ziołowe, najlepiej takie, które nie otumaniają. Łagodzenie stresu na inne sposoby rzadko pomaga. Kąpiel ok jesli masz dużo czasu.

Nnat, powiedziałaś w pracy o ciąży?

Słuchajcie, czy przytulanie już po dniach płodnych może przeszkodzić w zagniezdzeniu się zarodka? Szukam i szukam jakichś info w internecie i nic nie ma a kiedyś słyszałam, że tak.

Enej ja jestem w ciągłym stresie od dobrych kilku lat więc mogę doradzić z własnego doświadczenia, że melisa niewiele tu pomoże a przynajmniej dla mnie jest za słaba... Tabletki ziołowe, najlepiej takie, które nie otumaniają. Łagodzenie stresu na inne sposoby rzadko pomaga. Kąpiel ok jesli masz dużo czasu.

Nnat, powiedziałaś w pracy o ciąży?

Słuchajcie, czy przytulanie już po dniach płodnych może przeszkodzić w zagniezdzeniu się zarodka? Szukam i szukam jakichś info w internecie i nic nie ma a kiedyś słyszałam, że tak.
Też mnie to ciekawi. Chociaż nie przypuszczam zeby u mnie się coś zadziało i zebym miała jakiś zarodek do zagnieżdżenia .... W ogóle mi jakoś smutno od wczoraj. Niby powinnam się cieszyć że pękł.... Ale tu torbiel tu krwiak jakiś.... I znowu nic z tego. A do następnego okresu 2 tygodnie plus osiem dni @ więc następne staranka kiedy? Dopiero za 3 tygodnie

@Paraply nie... Nie widziałam się z szefostwem od piątku, a to nie jets na telefon rozmowa uważam. Dzisiaj może dziewczynie z którą pracuje powiem :)
Uważam że nie ma to znaczenia jeśli chodzi o zagniezdzenie, możesz być spokojna :*

Też mnie to ciekawi. Chociaż nie przypuszczam zeby u mnie się coś zadziało i zebym miała jakiś zarodek do zagnieżdżenia .... W ogóle mi jakoś smutno od wczoraj. Niby powinnam się cieszyć że pękł.... Ale tu torbiel tu krwiak jakiś.... I znowu nic z tego. A do następnego okresu 2 tygodnie plus osiem dni @ więc następne staranka kiedy? Dopiero za 3 tygodnie
Takie długie masz cykle?

U mnie testy pokazały owu podobnie jak w poprzednim miesiącu 12dc bo wczoraj kreska była już mniej widoczna. Niby wszystko regularnie, w usg wszystko ładnie wygląda, wyniki te, które robiłam ok, a się nie udaje. Nie wiem co za chole..a :oo2:
Żolnierze się odbijają :p

Dziewczęta, dziś pierwszy spodziewany dzień @...
Zobacz załącznik 1020486
Ktoś nieśmiało się wprowadza :) mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze i że fasol ze mną zostanie. Jeżeli uda się tym razem potwierdzić ciąże i zobaczyć serduszko to od razu śmigam na zwolnienie.
Gratulacje!! U mnie jeszcze za wcześnie na test. Żeby uniknąć fałszywego negatywu poczekam do soboty

Takie długie masz cykle?

U mnie testy pokazały owu podobnie jak w poprzednim miesiącu 12dc bo wczoraj kreska była już mniej widoczna. Niby wszystko regularnie, w usg wszystko ładnie wygląda, wyniki te, które robiłam ok, a się nie udaje. Nie wiem co za chole..a :oo2:
Żolnierze się odbijają :p
U nas to samo... Wszystko dobrze, tarczyca i PCOS uregulowane, czuje się świetnie a się nie udaje. Za niecałe dwa miesiące minie rok.

No na to wyszło że mam takie długie cykle cholera jasna :/ 19-20 dc była dopiero owu. więc cykl wychodzi 34 dni. Więc strasznie długie odstepy między staraniami . No co ja też mam super wyniki niby. Tarczyca tez ok. Żadnego pcos i innych dziwnych kobiecych dolegliwości. To że torbiele czynnościowe mi się robią to według lekarzy nic zlego. Pęcherzyk powstał urosl i pękł czyli nie ma podstaw do stymulacji i pregnylu. Jedynie się boje ze jak nie wezmę dupka teraz to czekanie na okres się przesunie z dwóch tygodni na trzy i następny cykl będzie bez owu bo tak było w zeszłym miesiacu..... Jeden lekarz mi mówi że nie ucieknę od dupka a drugi że dupek mi w niczym nie pomoże i przy dupku plamilam więc jest mi nie potrzebny. Oszaleje... :( :( :( ..... Zwariuje czekajac teraz.... Bo czuję że nic z tego nie będzie a tylko brakiem dupka znowu mi się poprzesuwa wszystko i nie będzie owu po okresie. Ale wtedy pójdę do tej lekarki i każe sobie znowu zrobić monitoring i zobaczy sama może co u mnie się dzieje :/

reklama
Do góry