reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Co to jest ta torbiel krwotoczna po pęcherzyku???
Nie podpowiem nic w tej kwestii... :(
@nnat. Tak mialam isc wczoraj na bete ale odpuscilam, nie wiem zyje chyba zludzeniami. :(
Idź, będziesz miała pewność :* będziesz spokojniejsza a tak to tylko się denerwujesz.
Dziewczęta, dziś pierwszy spodziewany dzień @...
Zobacz załącznik 1020486
Ktoś nieśmiało się wprowadza :) mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze i że fasol ze mną zostanie. Jeżeli uda się tym razem potwierdzić ciąże i zobaczyć serduszko to od razu śmigam na zwolnienie.
Gratulacje Kochana [emoji3590][emoji3590] oby tym razie było ok! Trzymam za Was kciuki.
I ja też zaraz na zwolnienie uciekam, coby nie ryzykować.

reklama
Enej ja jestem w ciągłym stresie od dobrych kilku lat więc mogę doradzić z własnego doświadczenia, że melisa niewiele tu pomoże a przynajmniej dla mnie jest za słaba... Tabletki ziołowe, najlepiej takie, które nie otumaniają. Łagodzenie stresu na inne sposoby rzadko pomaga. Kąpiel ok jesli masz dużo czasu.

Nnat, powiedziałaś w pracy o ciąży?

Słuchajcie, czy przytulanie już po dniach płodnych może przeszkodzić w zagniezdzeniu się zarodka? Szukam i szukam jakichś info w internecie i nic nie ma a kiedyś słyszałam, że tak.

Enej ja jestem w ciągłym stresie od dobrych kilku lat więc mogę doradzić z własnego doświadczenia, że melisa niewiele tu pomoże a przynajmniej dla mnie jest za słaba... Tabletki ziołowe, najlepiej takie, które nie otumaniają. Łagodzenie stresu na inne sposoby rzadko pomaga. Kąpiel ok jesli masz dużo czasu.

Nnat, powiedziałaś w pracy o ciąży?

Słuchajcie, czy przytulanie już po dniach płodnych może przeszkodzić w zagniezdzeniu się zarodka? Szukam i szukam jakichś info w internecie i nic nie ma a kiedyś słyszałam, że tak.
Też mnie to ciekawi. Chociaż nie przypuszczam zeby u mnie się coś zadziało i zebym miała jakiś zarodek do zagnieżdżenia .... W ogóle mi jakoś smutno od wczoraj. Niby powinnam się cieszyć że pękł.... Ale tu torbiel tu krwiak jakiś.... I znowu nic z tego. A do następnego okresu 2 tygodnie plus osiem dni @ więc następne staranka kiedy? Dopiero za 3 tygodnie

@Paraply nie... Nie widziałam się z szefostwem od piątku, a to nie jets na telefon rozmowa uważam. Dzisiaj może dziewczynie z którą pracuje powiem :)
Uważam że nie ma to znaczenia jeśli chodzi o zagniezdzenie, możesz być spokojna :*

Też mnie to ciekawi. Chociaż nie przypuszczam zeby u mnie się coś zadziało i zebym miała jakiś zarodek do zagnieżdżenia .... W ogóle mi jakoś smutno od wczoraj. Niby powinnam się cieszyć że pękł.... Ale tu torbiel tu krwiak jakiś.... I znowu nic z tego. A do następnego okresu 2 tygodnie plus osiem dni @ więc następne staranka kiedy? Dopiero za 3 tygodnie
Takie długie masz cykle?

U mnie testy pokazały owu podobnie jak w poprzednim miesiącu 12dc bo wczoraj kreska była już mniej widoczna. Niby wszystko regularnie, w usg wszystko ładnie wygląda, wyniki te, które robiłam ok, a się nie udaje. Nie wiem co za chole..a :oo2:
Żolnierze się odbijają :p

Dziewczęta, dziś pierwszy spodziewany dzień @...
Zobacz załącznik 1020486
Ktoś nieśmiało się wprowadza :) mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze i że fasol ze mną zostanie. Jeżeli uda się tym razem potwierdzić ciąże i zobaczyć serduszko to od razu śmigam na zwolnienie.
Gratulacje!! U mnie jeszcze za wcześnie na test. Żeby uniknąć fałszywego negatywu poczekam do soboty

Takie długie masz cykle?

U mnie testy pokazały owu podobnie jak w poprzednim miesiącu 12dc bo wczoraj kreska była już mniej widoczna. Niby wszystko regularnie, w usg wszystko ładnie wygląda, wyniki te, które robiłam ok, a się nie udaje. Nie wiem co za chole..a :oo2:
Żolnierze się odbijają :p
U nas to samo... Wszystko dobrze, tarczyca i PCOS uregulowane, czuje się świetnie a się nie udaje. Za niecałe dwa miesiące minie rok.

No na to wyszło że mam takie długie cykle cholera jasna :/ 19-20 dc była dopiero owu. więc cykl wychodzi 34 dni. Więc strasznie długie odstepy między staraniami . No co ja też mam super wyniki niby. Tarczyca tez ok. Żadnego pcos i innych dziwnych kobiecych dolegliwości. To że torbiele czynnościowe mi się robią to według lekarzy nic zlego. Pęcherzyk powstał urosl i pękł czyli nie ma podstaw do stymulacji i pregnylu. Jedynie się boje ze jak nie wezmę dupka teraz to czekanie na okres się przesunie z dwóch tygodni na trzy i następny cykl będzie bez owu bo tak było w zeszłym miesiacu..... Jeden lekarz mi mówi że nie ucieknę od dupka a drugi że dupek mi w niczym nie pomoże i przy dupku plamilam więc jest mi nie potrzebny. Oszaleje... :( :( :( ..... Zwariuje czekajac teraz.... Bo czuję że nic z tego nie będzie a tylko brakiem dupka znowu mi się poprzesuwa wszystko i nie będzie owu po okresie. Ale wtedy pójdę do tej lekarki i każe sobie znowu zrobić monitoring i zobaczy sama może co u mnie się dzieje :/

reklama
Do góry