reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny ale jestem podekscytowana. :D Mojej koleżance godzinę temu odeszły wody. :D Trzymajcie za nią kciuki! :) Ma problemy z sercem więc nie wiadomo czy urodzi naturalnie czy będzie miała cesarkę. :)

reklama
To ja nie wiem co mi się za egzemplarz trafił, bo mój Mąż to zawsze chce. Choćby był umierający... nie staramy się na razie, ale jemu to nic nie przeszkodzi. Ile chcę, kiedy chcę - czasem mnie aż męczy to, że on by tylko kochać sie chciał, najlepij bez przerwy.
Teraz też jest przeziębiony i marudny, z psem wyjść nie chce, na zakupy nie pójdzie, ale na squasha to poleciał :p a jakbym tylko coś chciała to pewnie migusiem :p taka choroba wybiórcza...
Mój już na Vicksie jedzie :/ a ja naturalnie :) fakt, że chodzi do pracy, a ja dostałam L4, bo już uczennica się mnie pytała czy chora jestem... Wolę nie ryzykować, mój Tata też chodził chory do pracy i prawdopodobnie przez przechodzoną grypę ma problemy z sercem...

Mój już na Vicksie jedzie :/ a ja naturalnie :) fakt, że chodzi do pracy, a ja dostałam L4, bo już uczennica się mnie pytała czy chora jestem... Wolę nie ryzykować, mój Tata też chodził chory do pracy i prawdopodobnie przez przechodzoną grypę ma problemy z sercem...

No niestety, czasem powikłania mogą być poważne.

Ja przeczytalam na mamie ginekolog, ze tylko 30-40% kobiet zachodzi w ciaze w czasiw kp nawet jesli @ wrocila. Troche sie podlamalam, jutro bede probowac ja uspic w dzien bez cyca trzymajcie kciuki...
Pewnie z powodu zbyt krótkiej fl - ja tak mam, chociaż mam @ już od 9 miesięcy i podejrzewam że dopóki nie odstawię to się nie uda:( Też próbuję trochę ograniczać ale nic to nie daje na razie, Młody się nie poddaje...;)
U mnie usypianie bez cyca w dzień działa tylko jeśli mąż się tym zajmie.

Ostatnia edycja:
Tak jak Daga z Rybnika.

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Ja mam najbliższe kuzynostwo w Leszczynach, to niedaleko was ;)

1515723686-962e3573dc9bdba9-aaaaaa.jpeg

Mam 7dc i taki test mi wyszedl. Bede testowac dalej i zobacze, czy ciemnieje, bo na owu jest jeszcze za wczesnie. Ale dziwnie ciemna ta kreska. Teraz to juz nie wiem... czy az tak moglo mi soe poprzestawiac po tym poronieniu?

Piorunem chłop na schował :D!

Kobieta90 słusznie, jak człowiek chory to zdecydowanie dom jest optymalnym rozwiązaniem. w względu na siebie i innych ostatecznie też :). Kuruj się!

Aggs moim zdaniem pozytyw będzie jutro, a co z tego wynika owulacja nastąpi w 24-36 po nim, czyli w normie, około 10 DC. Ja miewałam owulację około 10-12 dnia przy krótkich cyklach. Ilość dniowe masz cykle?

Asiula, ja znam dużo dziewczyn, które zaszły w ciążę karmiąc piersią, ale faktycznie bywa trudniej. Zależy co ile karmisz. Wystarczy generalnie mieć około 8 godzinne przerwy, żeby organizm ogarnął sprawę na zasadzie "dziecię odchowane" i płodność wróciła. Karmić można do urodzenia kolejnego ;). Znam mamę, która dwoje z 3 letnią różnicą wieku wykarmiła...

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry