1
174974
Gość
Dziewczyny ale jestem podekscytowana. Mojej koleżance godzinę temu odeszły wody. Trzymajcie za nią kciuki! Ma problemy z sercem więc nie wiadomo czy urodzi naturalnie czy będzie miała cesarkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój już na Vicksie jedzie :/ a ja naturalnie fakt, że chodzi do pracy, a ja dostałam L4, bo już uczennica się mnie pytała czy chora jestem... Wolę nie ryzykować, mój Tata też chodził chory do pracy i prawdopodobnie przez przechodzoną grypę ma problemy z sercem...To ja nie wiem co mi się za egzemplarz trafił, bo mój Mąż to zawsze chce. Choćby był umierający... nie staramy się na razie, ale jemu to nic nie przeszkodzi. Ile chcę, kiedy chcę - czasem mnie aż męczy to, że on by tylko kochać sie chciał, najlepij bez przerwy.
Teraz też jest przeziębiony i marudny, z psem wyjść nie chce, na zakupy nie pójdzie, ale na squasha to poleciał a jakbym tylko coś chciała to pewnie migusiem taka choroba wybiórcza...
Mój już na Vicksie jedzie :/ a ja naturalnie fakt, że chodzi do pracy, a ja dostałam L4, bo już uczennica się mnie pytała czy chora jestem... Wolę nie ryzykować, mój Tata też chodził chory do pracy i prawdopodobnie przez przechodzoną grypę ma problemy z sercem...
Tata ma już wprawiony kardiowerter- defibrylator. W tamtym roku rozpoznali niewydolność serca. W tym miesiącu idzie na ablację.No niestety, czasem powikłania mogą być poważne.
Pewnie z powodu zbyt krótkiej fl - ja tak mam, chociaż mam @ już od 9 miesięcy i podejrzewam że dopóki nie odstawię to się nie uda Też próbuję trochę ograniczać ale nic to nie daje na razie, Młody się nie poddaje...Ja przeczytalam na mamie ginekolog, ze tylko 30-40% kobiet zachodzi w ciaze w czasiw kp nawet jesli @ wrocila. Troche sie podlamalam, jutro bede probowac ja uspic w dzien bez cyca trzymajcie kciuki...
Ja mam najbliższe kuzynostwo w Leszczynach, to niedaleko wasTak jak Daga z Rybnika.