reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A może nospa by pomogła?
Jeśli to ciąża to nospa w ciąży wcale dobra nie jest. Rozluźnia mięśnie nie tylko macicy matki ale całego układu mięśniowego u płodu i to moze być przyczyną później obniżenia napięcia mięśniowego u noworodków. Lepszy magnez

ckai9jcg0yg84wbd.png

reklama
Jeśli to ciąża to nospa w ciąży wcale dobra nie jest. Rozluźnia mięśnie nie tylko macicy matki ale całego układu mięśniowego u płodu i to moze być przyczyną później obniżenia napięcia mięśniowego u noworodków. Lepszy magnez

ckai9jcg0yg84wbd.png
Podrzuciłam, bo pamietam ze mi Doktorka kazała jak brzuch boli, ale może faktycznie magnez lepszy :)

Podrzuciłam, bo pamietam ze mi Doktorka kazała jak brzuch boli, ale może faktycznie magnez lepszy :)
Bo lekarze to zalecają na potęgę ale nie informują o skutkach ubocznych. Całe szczęście ja mam normalnego lekarza i koleżankę która jest fizjoterapeuta i terapeuta od si itp. więc w tym temacie jest ogromem wiedzy dla mnie.

ckai9jcg0yg84wbd.png

Dziewczyny mam pytanie dotyczące tsh. Jaki wynik powinien być przy planowaniu ciąży ? Mam bardzo rozbieżne info ... do 2.5 ok , a jeden twierdzi ze PONIŻEJ 1 ... pomóżcie ;-)

reklama
Bo lekarze to zalecają na potęgę ale nie informują o skutkach ubocznych. Całe szczęście ja mam normalnego lekarza i koleżankę która jest fizjoterapeuta i terapeuta od si itp. więc w tym temacie jest ogromem wiedzy dla mnie.

ckai9jcg0yg84wbd.png

Masz racje ale teraz już się trochę zmieniło już nie zalecają tak na potęgę tylko w razie silniejszych dolegliwości a jak byłam w ciazy z synem to nospe zalecali nawet 3 razy dziennie a teraz jak byłam w szpitalu przy ostatniej ciazy to nospy nie dostałam ani razu tylko właśnie tak jak piszesz magnez

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry