Jeśli to ciąża to nospa w ciąży wcale dobra nie jest. Rozluźnia mięśnie nie tylko macicy matki ale całego układu mięśniowego u płodu i to moze być przyczyną później obniżenia napięcia mięśniowego u noworodków. Lepszy magnezA może nospa by pomogła?
reklama
1
174974
Gość
Na takie skurcze nie ma sensu brać. Przychodza na dwie minuty i potem przed kilka godzin spokój.A może nospa by pomogła?
kobieta90
Fanka BB :)
@wisienka94 współczuję jelitówki
przerzuciłam się na pestki dyni <3 wszystkie słodycze oddam rodzicom
przerzuciłam się na pestki dyni <3 wszystkie słodycze oddam rodzicom
Podstawowa morfologia, mocz , TSH, FSH, lh. I ja robiłam prolaktynę ale kiedyś miałam z nią problem a teraz od dwóch lat pokarm mi nie zanikł jeszcze całkowicie i bałam się że znów jest za wysokoJutro ide na badanie krwi. Co polecacie zbadac oprocz hcg ?
EklerkaDaria
Podrzuciłam, bo pamietam ze mi Doktorka kazała jak brzuch boli, ale może faktycznie magnez lepszyJeśli to ciąża to nospa w ciąży wcale dobra nie jest. Rozluźnia mięśnie nie tylko macicy matki ale całego układu mięśniowego u płodu i to moze być przyczyną później obniżenia napięcia mięśniowego u noworodków. Lepszy magnez
Bo lekarze to zalecają na potęgę ale nie informują o skutkach ubocznych. Całe szczęście ja mam normalnego lekarza i koleżankę która jest fizjoterapeuta i terapeuta od si itp. więc w tym temacie jest ogromem wiedzy dla mnie.Podrzuciłam, bo pamietam ze mi Doktorka kazała jak brzuch boli, ale może faktycznie magnez lepszy
EklerkaDaria
Dobrze wiedzieć, może się przydaBo lekarze to zalecają na potęgę ale nie informują o skutkach ubocznych. Całe szczęście ja mam normalnego lekarza i koleżankę która jest fizjoterapeuta i terapeuta od si itp. więc w tym temacie jest ogromem wiedzy dla mnie.
reklama
Mamamia90
Bo lekarze to zalecają na potęgę ale nie informują o skutkach ubocznych. Całe szczęście ja mam normalnego lekarza i koleżankę która jest fizjoterapeuta i terapeuta od si itp. więc w tym temacie jest ogromem wiedzy dla mnie.
Masz racje ale teraz już się trochę zmieniło już nie zalecają tak na potęgę tylko w razie silniejszych dolegliwości a jak byłam w ciazy z synem to nospe zalecali nawet 3 razy dziennie a teraz jak byłam w szpitalu przy ostatniej ciazy to nospy nie dostałam ani razu tylko właśnie tak jak piszesz magnez
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom