reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Mój mąż też brzydzi się kłótniami ;-) a ja przy nim trochę zlagodnialam. Kiedys częściej czepialam się i złościlam. Ale po co kłócić się ? I tak trzeba się potem dogadać żeby żyć normalnie ;-).

reklama
A my ze sobą jesteśmy już 12,5 lat a małżeństwem od 7,5 ale mimi ze przed ślubem nie mieszkaliśmy razem to do tej pory się super dogadujemy wiadomo jak to w każdym związku są czasami jakieś spięcia ale ja tez z tych ciężkich charakterów...... co Ci faceci z nami maja ;) jeszcze jak dojdą humorki ciążowe to dopiero będą mieli :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Z tego co mi przyjaciel mówił, gdy sylwka przetańczyłam z jego miesięcznym synem, to humorki ciążowe to Pikuś, jak się urodzi i płacze to dopiero jest jazda ;) cało nocna.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja sobie właśnie zdałam sprawę że my dłużej jesteśmy małżeństwem niż nie jesteśmy;) za 2 tygodnie będzie 2 lata po ślubie, a znamy się 3 lata 5 miesięcy hehe. A zaręczyny były po niecałych 6 miesiącach. Co do kłótni to co prawda mój mąż się ze mną nie kłóci, ale ja tak;) Ciężko ma ze mną.

Z tego co mi przyjaciel mówił, gdy sylwka przetańczyłam z jego miesięcznym synem, to humorki ciążowe to Pikuś, jak się urodzi i płacze to dopiero jest jazda ;) cało nocna.

Najgorszy pierwszy miesiąc. Potem się przyzwyczajasz do niespania;) :D

Cześć dziewczynki.... lecicie jak burza. Mnie @ zalewa jak to w 2dc :mad:.
Nadrobiłam lekturę i co do reklam itd. to niestety ale to jest jawna inwigilacja a fb to najlepsze źródło informacji dla policji ;). Takie życie w dzisiejszym świecie niestety. Ja dostaje meile z tabletkami na potencję :p.
Co do związku z moim mężem, jesteśmy razem od 1997 roku a po ślubie będzie 14 lat w czerwcu :p tyle się ze sobą już męczymy :D.
Taka stara już jestem ;)

No wiadomo ze początku nie są najłatwiejsze ale to tez zależy od dziecka mój akurat był bardzo kochany i noce praktycznie przesypiać całe budził się tylko 2 razy na cyca wiec ja akurat nie moglam narzekać i nie wspominam złe pierwszych miesięcy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny chciałam wam tylko powiedzieć że i mnie dopała jelitówka. Wymiotuje :( masakra!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry