reklama
Z tego co mi przyjaciel mówił, gdy sylwka przetańczyłam z jego miesięcznym synem, to humorki ciążowe to Pikuś, jak się urodzi i płacze to dopiero jest jazda cało nocna.A my ze sobą jesteśmy już 12,5 lat a małżeństwem od 7,5 ale mimi ze przed ślubem nie mieszkaliśmy razem to do tej pory się super dogadujemy wiadomo jak to w każdym związku są czasami jakieś spięcia ale ja tez z tych ciężkich charakterów...... co Ci faceci z nami maja jeszcze jak dojdą humorki ciążowe to dopiero będą mieli
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja sobie właśnie zdałam sprawę że my dłużej jesteśmy małżeństwem niż nie jesteśmy za 2 tygodnie będzie 2 lata po ślubie, a znamy się 3 lata 5 miesięcy hehe. A zaręczyny były po niecałych 6 miesiącach. Co do kłótni to co prawda mój mąż się ze mną nie kłóci, ale ja tak Ciężko ma ze mną.
Najgorszy pierwszy miesiąc. Potem się przyzwyczajasz do niespaniaZ tego co mi przyjaciel mówił, gdy sylwka przetańczyłam z jego miesięcznym synem, to humorki ciążowe to Pikuś, jak się urodzi i płacze to dopiero jest jazda cało nocna.
Najważniejsza i tak jest satysfakcja z maleństwa ale wiadomo, jak już jest to można ponarzekaćNajgorszy pierwszy miesiąc. Potem się przyzwyczajasz do niespania
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki.... lecicie jak burza. Mnie @ zalewa jak to w 2dc .
Nadrobiłam lekturę i co do reklam itd. to niestety ale to jest jawna inwigilacja a fb to najlepsze źródło informacji dla policji . Takie życie w dzisiejszym świecie niestety. Ja dostaje meile z tabletkami na potencję .
Co do związku z moim mężem, jesteśmy razem od 1997 roku a po ślubie będzie 14 lat w czerwcu tyle się ze sobą już męczymy .
Taka stara już jestem
Nadrobiłam lekturę i co do reklam itd. to niestety ale to jest jawna inwigilacja a fb to najlepsze źródło informacji dla policji . Takie życie w dzisiejszym świecie niestety. Ja dostaje meile z tabletkami na potencję .
Co do związku z moim mężem, jesteśmy razem od 1997 roku a po ślubie będzie 14 lat w czerwcu tyle się ze sobą już męczymy .
Taka stara już jestem
Mamamia90
Z tego co mi przyjaciel mówił, gdy sylwka przetańczyłam z jego miesięcznym synem, to humorki ciążowe to Pikuś, jak się urodzi i płacze to dopiero jest jazda cało nocna.
No wiadomo ze początku nie są najłatwiejsze ale to tez zależy od dziecka mój akurat był bardzo kochany i noce praktycznie przesypiać całe budził się tylko 2 razy na cyca wiec ja akurat nie moglam narzekać i nie wspominam złe pierwszych miesięcy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Dziewczyny chciałam wam tylko powiedzieć że i mnie dopała jelitówka. Wymiotuje masakra!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Mamamia90
Dziewczyny chciałam wam tylko powiedzieć że i mnie dopała jelitówka. Wymiotuje masakra!
Współczuje a moze to nie jelitówka? Tylko organizm daje Ci znać ze czas na test [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AniaS35
No wlasnie ty Nam tutaj oczy jelitowka nie mydlij tylko pokaz te dwie kreseczki :-) :-) :-) @wisienka94