reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Byliśmy na małych zakupach w Tesco i kupiłam test, w domu zorientowałam się, że to ten bardziej czuły. Któraś z was go może używała?
1514728202-930f32ef7dbeda9c-aaaaaa.jpeg

Ja używałam w poprzedniej ciazy i pokazał mi słabsze kreski niż ten o czułości 25

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Słyszałam tylko że potrafi pokazywać bladziocha mimo tego ze nie ma ciązy. Ale nie mówie ze tu tez tak będzie. Tylko tak slyszałam bo nie mialam go nigdy. Ja mam z allegro za zetkę sztuka :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A to każdy test potrafi pokazać takiego bladziocha nawet jak ciąży nie ma. :) Tak czy inaczej ja po potwierdzenie pójdę do laboratorium :)

To i ja się przypomnę, bo tak piszę/nie piszę i pewnie nikt mnie nie zna :) lat 26, jestem z Podkarpacia, ostatnie kilka lat spedzilam w Krakowie, a teraz od jakiegoś czasu z powodu problemow zdrowotnych kursuje między Anglia a domem rodzinnym. Mieliśmy w Anglii trzepac hajsy, ale wyszlo jak wyszlo. Dzieci nie mamy, jeszcze :) poczatkiem stycznia ide na zabieg, a potem od marca zaczynamy konkretne starania, takie na fest :D juz sie nie mogę doczekac :D
A na ten Nowy Rok życzę wam wszystkim samych wspaniałości :)

Dziewczyny, wszystkiego co najlepsze w nowym roku :). Zdrowia, bo bez niego ani rusz, starającym się owocnych starań, zaciążonym spokojnych, nudnych najbliższych miesięcy i szybkich porodów, a wszystkim oczekujacym cierpliwości i radości z każdego nowego dnia :).

Migdalove możesz dopisać mnie do tabelki, bo zanim ja ogarnę sprawę to wieki miną. 36 lat, 2 dzieci, cykl starań 1, planowana @ 9 stycznia. Dziękuję z góry!

Eklerka jak miło, że nie jestem jedną jedyna "w kwiecie wieku" ;).

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy się one już spełnią, niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens! Szczęśliwego Nowego Roku 2018!!!

reklama
Dziewczyny życze Wam w nadchodzącym Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń bez wyjątku! Oczywiście najbardziej tych związanych z ciążą. Wierzę z całego serca, że każda z nas zobaczy w 2018 roku dwie upragnione kreski!!! A zafasolkowanym bezproblemowej ciązy! Udanej zabawy, do zobaczenia w Nowym Roku! [emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry