reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
To teraz Ania mnie pobilas ! Dzień wcześniej niż ja testowałaś [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

@KatiNails czekamy z niecierpliwością na dobre wieści @StarAnia trzymam kciuki powtórz koniecznie i pokaz nam tu te Twoje piękne dwie kreski ;)
A myslalam ze tylko ja testuje zawsze tak wcześnie ;)
Ja dziś 10dc i jeszcze tyyyyle czasu do testowania.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam kochane z rana ..!❤❤️
@StarAnia cos tam widać byc moze juz cos sie dzieje u ciebie trzymam.&&&& by nie byly to tylko jakies zwykle czary mary :-)
@KatiNails oby betka ślicznie urosła &&&&
U mnie 20dc 8dni do @ chyba nie bede gorsza i zatestuje :Do_O
Nie no oczywiście żartuje ja nie testuje juz wczesniej bo mi zawsze jakies dziwne cienie sie pojawiaja na tych testach wiec wole uniknąć kolejnego
Dzis u nas znowu wieje i zimno szkoda ze jie moze byc tak jak dwa dni temu +14°c a tylko w wigilie syplo by sniegiem i znow mogloby byc cieplo ...
Jedyny urok sniegu to chyba w święta i patrząc na tatry a tak to snieg moglby jak dla mnie nie istniec

Do góry