reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny! U mnie 79 dzień cyklu i piąty dzień z duphastonem...

Jak wam mija weekend? Mam nadzieję, że pozytywnie. :)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Ile dni będziesz brać dupka? Zaraz będziesz miała @ spokojnie [emoji6] ja dzięki niemu mam normalny cykl.. tzn występuje okres a czy mam owu.. kto wie..
Hej hej :) ja dzisiaj 8 dc i zaczelam testowanie ovu. Kupilam testy z innej firmy i co....i pojawil sie cien. Dostane do glowy z tymi testami ;) zobaczymy, czy jutro kteska bedzie silniejsza. Bo albo te wszystkie testy sa ...... warte, albo moj cykl jest tak rozregulowany, ze szkoda gadac ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej,
Ja też już na allegro nie kupię, o ile w ogóle kupie.. chyba dokończe te za jakiś czas i tyle. Póki co strasznie mnie piątek wykończył psychicznie.

Wyobrażacie sobie ze mój okres trwal 2 dni ? [emoji57]

reklama
Stokroteńka - fajny taki krótki okres, może po prostu małe endometrium było :) przy duphastonie może nie być ovu, on tylko doprowadza go okresu. Jak do stosowałam wiele miesięcy, to i on przestał wywoływać mi @ ...
Ja mam takie okresy po 5-6 dni, więc zazdroszczę takiego krótkiego :(

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado1989 - samopoczucie o wiele lepsze, bo mieliśmy bardzo miły weekend. W piątek mój kochany wrócił z pracy z dwiema niespodziankami, z czego jedną była piękna wieczna róża!

Stokrotenka23 - tak jak zrozumiałam mam brać do momentu przyjścia @. Ale nadal cisza.

A ja kupialm testy owu za 30€ 10szt.
Zuzylam dwa i chyba stwierdzam ze sa one bez sensu.
Jutroma peknac jajeczko. No zobaczymy... Poki co testuje metode z lezeniem jak placek "po" i unoszeniem nóg do góry.
Troche to idiotyczne ale chwytam sie wszystkiego.

Napisane na telefonie SONY w aplikacji BabyBoom

@Migdalove - super [emoji108]
Z tego co ja wiem, a brałam długo duphaston i teraz w kuracji z clo też biorę, to duphaston po kilku dniach odstawia się, i po kilku kolejnych (tu już sprawa indywidualna) przychodzi okres.

@mamunia86 - [emoji113]co słychać? :)

@Paaulettt - ja testów owu nie próbowałam nigdy, bo przy moich długich cyklach to bym zbankrutowała... A u Ciebie jakie są cykle? Te nogi do góry to na pewno nie zaszkodzą :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja stwierdzilam, ze chyba ostatni cykl uzywam testow, bo chyba faktycznie szkoda kasy :) jutro mam ta wizyte u gina i nie wiem czemu, ale coraz bardziej aie stresuje ;)

Kolejnej tabletki duphastonu już nie brałam dzisiaj, poczekam spokojnie na okres. Ciekawa jestem czy naprawdę się tak szybko tyje po tych tabletkach OC 35... Najwyżej będę musiała się za siebie wziąć by nie przytyć w ogóle :D

reklama
Kolejnej tabletki duphastonu już nie brałam dzisiaj, poczekam spokojnie na okres. Ciekawa jestem czy naprawdę się tak szybko tyje po tych tabletkach OC 35... Najwyżej będę musiała się za siebie wziąć by nie przytyć w ogóle :D

Jak po kazdej antykoncepcji ;) czesto zatrzymuja wode w organizmie, musisz poobserwowac organizm :)

Do góry