reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Umieram na upał. Dobrze ze w pracy jest klima [emoji7]
I wczoraj wypiłam szejka z MC i dziś wzdety brzuch. Znów musze sobie zrobić post ! Bo jak lekko pofolguje to całkowicie lecę po bandzie a tu walka kg z PCOS. Niby BMI jest ok ale ja nie wierzę w BMI bo to zakłamany wskaźnik. Grrr
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
I wczoraj wypiłam szejka z MC i dziś wzdety brzuch. Znów musze sobie zrobić post ! Bo jak lekko pofolguje to całkowicie lecę po bandzie a tu walka kg z PCOS. Niby BMI jest ok ale ja nie wierzę w BMI bo to zakłamany wskaźnik. Grrr
adiika
Tita to pięknie synek załapał Wspominalas mu może coś o rodzenstwie, czy czekasz żeby po wizycie powiedziec?
Stokrotenka gdzie Ty mieszkasz, że masz upał? U mnie piękne słońce tylko przez okno, bo wieje zimny wiatr. Gdyby nie on to byłoby ciepelko jak się patrzy
Ale ciężko z pokusami walczyć Ja dziś wszamalam wielki kawał napoleonki, kawałek ciasta krówki i jeszcze kawałek biszkoptu z truskawkami... i na tym się chyba nie skończy xd
Stokrotenka gdzie Ty mieszkasz, że masz upał? U mnie piękne słońce tylko przez okno, bo wieje zimny wiatr. Gdyby nie on to byłoby ciepelko jak się patrzy
Ale ciężko z pokusami walczyć Ja dziś wszamalam wielki kawał napoleonki, kawałek ciasta krówki i jeszcze kawałek biszkoptu z truskawkami... i na tym się chyba nie skończy xd
Stokrotenka23
Tita to pięknie synek załapał Wspominalas mu może coś o rodzenstwie, czy czekasz żeby po wizycie powiedziec?
Stolica [emoji6]
Ja zaraz zjem pierogi z truskawkami. Mam nospe i akurat nie boli [emoji34]
kinga30
Uwielbiam pierogi z truskawkami☺Stolica [emoji6]
Ja zaraz zjem pierogi z truskawkami. Mam nospe i akurat nie boli [emoji34]
Stokrotenka23
Te były kupne i wcale mi nie smakują [emoji19]
Leylah
Addika, ja mojego Starszaka tez zaczęłam sadzać jak miał jakos 10 miesiecy, ładnie siadał, nie protestował, za każdym razem cos zrobił. Jak skonczył rok, był zafascynowany chodzeniem i odkrywaniem swiata [emoji3] także nocnik poszedł w kąt... Potem miałam duże problemy z odpieluchowaniem, ostatecznie pożegnaliśmy sie z pieluchą jak miał 2,5 roku. Każde dziecko inaczej, ale wydaje mi sie, ze choćbyśmy stawały na głowie, to i tak wszystko w swoim czasie przyjdzie, jak z chodzeniem, pierwszym słowem itd. Moj obsikał cały dom, latalam za nim z tym nocnikiem a pewnego razu sam z siebie usiadł i juz tak zostało do teraz. Młodszy ma 1,5 roku, czasami posadzę go przed kąpielą, obserwuje tez starszego brata w ciagu dnia jak wola i siada, na razie nie jest zbytnio zainteresowany
Chyba mieszkamy gdzieś niedaleko siebie[emoji3] bo u nas rowniez niby slonecznie, ale bardzo zimno....
Aschlee, biedna nacierpialas sie Jak sobie przypomnę tą pierwszą cesarkę to odechciewa mi sie od razu, w sumie to jest jedyny powód + strach przed rozejściem blizny a jednak ta chec posiadania 3 dzieciątka jest silniejsza i ciagle powraca [emoji173]️
Tita, super, ze wyniki w normie, oby po porodzie juz tak zostało [emoji846] Nadczynność chyba gorsza od niedoczynnosci - jesli chodzi o dolegliwości. Moja siostra ja miała, teraz przeszła w niedoczynnosc niestety.
Na kiedy wychodzi Ci termin? rowniez czekam na relacje z wizyty
Kinga, cos czuje, ze to bedzie 'dzien mamy' potrojnie szczesliwy
Leeleeth, witaj [emoji255] kiedy planujecie zaczac starania?
Stokroteńka, to Ja za Ciebie łyknęłam ta nospe[emoji3] coś mnie brzuch rozbolal Na wieczor.
U Was rowniez takie kosmiczne ceny truskawek? Dzisiaj widziałam 25/zl/kg[emoji33]
Jesli chodzi o tsh - to mi się udało zajsc w pierwsza ciaze majac tsh cos okolo 5. Trudniej zajsc przy wysokim I utrzymac, na szczescie w pore unormowałam hormony.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba mieszkamy gdzieś niedaleko siebie[emoji3] bo u nas rowniez niby slonecznie, ale bardzo zimno....
Aschlee, biedna nacierpialas sie Jak sobie przypomnę tą pierwszą cesarkę to odechciewa mi sie od razu, w sumie to jest jedyny powód + strach przed rozejściem blizny a jednak ta chec posiadania 3 dzieciątka jest silniejsza i ciagle powraca [emoji173]️
Tita, super, ze wyniki w normie, oby po porodzie juz tak zostało [emoji846] Nadczynność chyba gorsza od niedoczynnosci - jesli chodzi o dolegliwości. Moja siostra ja miała, teraz przeszła w niedoczynnosc niestety.
Na kiedy wychodzi Ci termin? rowniez czekam na relacje z wizyty
Kinga, cos czuje, ze to bedzie 'dzien mamy' potrojnie szczesliwy
Leeleeth, witaj [emoji255] kiedy planujecie zaczac starania?
Stokroteńka, to Ja za Ciebie łyknęłam ta nospe[emoji3] coś mnie brzuch rozbolal Na wieczor.
U Was rowniez takie kosmiczne ceny truskawek? Dzisiaj widziałam 25/zl/kg[emoji33]
Jesli chodzi o tsh - to mi się udało zajsc w pierwsza ciaze majac tsh cos okolo 5. Trudniej zajsc przy wysokim I utrzymac, na szczescie w pore unormowałam hormony.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Witam. Może i ja dołączę choć staram się i nie staram i nie wiem co już robić
reklama