reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Adiika musisz wyczuc moment. My odpieluchowalismy jak mial 2 lata i 3mce. Ale wtedy po nocy wstawal z suchą pielucha i w sumie to tygodniu juz ciuszkow nie moczyl.

reklama
Umieram na upał. Dobrze ze w pracy jest klima [emoji7]

I wczoraj wypiłam szejka z MC i dziś wzdety brzuch. Znów musze sobie zrobić post ! Bo jak lekko pofolguje to całkowicie lecę po bandzie a tu walka kg z PCOS. Niby BMI jest ok ale ja nie wierzę w BMI bo to zakłamany wskaźnik. Grrr

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Tita to pięknie synek załapał :) Wspominalas mu może coś o rodzenstwie, czy czekasz żeby po wizycie powiedziec? :)

Stokrotenka gdzie Ty mieszkasz, że masz upał? U mnie piękne słońce tylko przez okno, bo wieje zimny wiatr. Gdyby nie on to byłoby ciepelko jak się patrzy :)
Ale ciężko z pokusami walczyć :D Ja dziś wszamalam wielki kawał napoleonki, kawałek ciasta krówki i jeszcze kawałek biszkoptu z truskawkami... i na tym się chyba nie skończy xd

Tita to pięknie synek załapał :) Wspominalas mu może coś o rodzenstwie, czy czekasz żeby po wizycie powiedziec? :)

Stokrotenka gdzie Ty mieszkasz, że masz upał? U mnie piękne słońce tylko przez okno, bo wieje zimny wiatr. Gdyby nie on to byłoby ciepelko jak się patrzy :)
Ale ciężko z pokusami walczyć :D Ja dziś wszamalam wielki kawał napoleonki, kawałek ciasta krówki i jeszcze kawałek biszkoptu z truskawkami... i na tym się chyba nie skończy xd

Stolica [emoji6]
Ja zaraz zjem pierogi z truskawkami. Mam nospe i akurat nie boli [emoji34]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Addika, ja mojego Starszaka tez zaczęłam sadzać jak miał jakos 10 miesiecy, ładnie siadał, nie protestował, za każdym razem cos zrobił. Jak skonczył rok, był zafascynowany chodzeniem i odkrywaniem swiata [emoji3] także nocnik poszedł w kąt... Potem miałam duże problemy z odpieluchowaniem, ostatecznie pożegnaliśmy sie z pieluchą jak miał 2,5 roku. Każde dziecko inaczej, ale wydaje mi sie, ze choćbyśmy stawały na głowie, to i tak wszystko w swoim czasie przyjdzie, jak z chodzeniem, pierwszym słowem itd. Moj obsikał cały dom, latalam za nim z tym nocnikiem a pewnego razu sam z siebie usiadł i juz tak zostało do teraz. Młodszy ma 1,5 roku, czasami posadzę go przed kąpielą, obserwuje tez starszego brata w ciagu dnia jak wola i siada, na razie nie jest zbytnio zainteresowany:)
Chyba mieszkamy gdzieś niedaleko siebie[emoji3] bo u nas rowniez niby slonecznie, ale bardzo zimno....

Aschlee, biedna nacierpialas sie:( Jak sobie przypomnę tą pierwszą cesarkę to odechciewa mi sie od razu, w sumie to jest jedyny powód + strach przed rozejściem blizny a jednak ta chec posiadania 3 dzieciątka jest silniejsza i ciagle powraca [emoji173]️

Tita, super, ze wyniki w normie, oby po porodzie juz tak zostało [emoji846] Nadczynność chyba gorsza od niedoczynnosci - jesli chodzi o dolegliwości. Moja siostra ja miała, teraz przeszła w niedoczynnosc niestety.
Na kiedy wychodzi Ci termin?:) rowniez czekam na relacje z wizyty:)

Kinga, cos czuje, ze to bedzie 'dzien mamy' potrojnie szczesliwy;)

Leeleeth, witaj:) [emoji255] kiedy planujecie zaczac starania?:)

Stokroteńka, to Ja za Ciebie łyknęłam ta nospe[emoji3] coś mnie brzuch rozbolal Na wieczor.

U Was rowniez takie kosmiczne ceny truskawek? Dzisiaj widziałam 25/zl/kg[emoji33]

Jesli chodzi o tsh - to mi się udało zajsc w pierwsza ciaze majac tsh cos okolo 5. Trudniej zajsc przy wysokim I utrzymac, na szczescie w pore unormowałam hormony.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry