reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

@Blondi1437 coś coś niby widać, ale baaardzo mało. Trzymam kciuki, aby to było to! :)

Ja wczoraj piłam ziółka ojca Sroki i muszę powiedzieć, że są smaczne :) Smakują jak zielona herbata :) Nawet mój mąż pił i mówił, że spoko normalne :D mimo iż przed wypiciem mówił "ffujjj jak to wygląda" haha :D
No to teraz ciaza murowana,jak oboje pijecie to moze i blizniaki;)

reklama
Ja też chcę do was dołączyć :-)
U mnie dziś 16 dc i spadek temp po niedzielnym wzroście i pojawił się od nowa śluz płodny i Kłucie jajnika..... Tylko seksow wczoraj nie było bo mąż był w pracy.....

Powstała propozycja wątku zamkniętego [emoji14] żeby móc sobie spokojnie rozmawiać na kaaaaazdy temat. I kazwda, która ma chęć brać udział w takim zamkniętym wątku to ma się zgłosić [emoji2] przynajmniej nikt z zewnątrz nie będzie czytał naszych postów [emoji41]
Dziewczyny a co to za lista jest

Jeju ale produkujecie stron!!! chyba udało mi się nadrobić.

Jestem ZA zamkniętym wątkiem, ale już widziałam, że jestem uwzględniona na liście- dziękuję :)

My dzisiaj byliśmy na badaniach- u mnie wymazy na paskudztwa typu chlamydie, mykoplazmy itd., mąż- badanie nasienia zwykłe i u obojga badania krwi na wirusy. Wyniki za 2 tygodnie i jeśli będzie wszystko dobrze, po najbliższym cyklu podejście nr 1 do IUI. Badania nam wyczyściły portfel równo i powiem Wam, że jakiś taki smutek mnie ogarnął, że młodzi jesteśmy, "zdrowi" a nie potrafimy sobie dziecka zrobić.

Nie wyobrażam sobie udawać :o
Musi się postarać, a nie :p
O to to :D udawać, żeby facetowi było miło? w życiu! niech się stara :)

A jest tu ktos kto ma endometrioze?

Ja mam.

Dziewczyny to napiszcie, które z Was są chętne, aby przejść na forum zamknięte.
Ja jestem

Jestem ZA zamkniętym wątkiem, ale już widziałam, że jestem uwzględniona na liście- dziękuję :)

My dzisiaj byliśmy na badaniach- u mnie wymazy na paskudztwa typu chlamydie, mykoplazmy itd., mąż- badanie nasienia zwykłe i u obojga badania krwi na wirusy. Wyniki za 2 tygodnie i jeśli będzie wszystko dobrze, po najbliższym cyklu podejście nr 1 do IUI. Badania nam wyczyściły portfel równo i powiem Wam, że jakiś taki smutek mnie ogarnął, że młodzi jesteśmy, "zdrowi" a nie potrafimy sobie dziecka zrobić.

Ja mam.

Ja jestem
Ale myślimy pozytywnie kochana!!!!! Nie ma smutaskow!!!

Ja mam.
I gdzie masz ? Kiedy cie boli? Przed okresem czy po itd?

Ja jestem

reklama
Do góry