reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No właśnie lekarze pytali jakie to były a to były te OB, to mówili, że mają najcięższy skład... Na podpaski też kazali uważać mimo wszystko. Potem stosowałam jak już musiałam takie z apteki. Ale już nie pamiętam jakie to były, dwa lata temu ostatnio używałam. :p
Jaki sklad? Jak moj tampon sie rozleci to tam sama wata jest??ale ja takie w uk kupuje zwykle,tam cos jest?

reklama
I poradził! ;) ja odkad jestem pod okiem tego lekarza nie miałam takich cykli, bo problemem była słaba tarczyca. Teraz pojawił się ten cykl i czekam po porostu na wizytę. ;) Tzn na początku tego cyklu byłam na pierwszej kontroli po poronieniu. ;) I na pewno coś zaradzi, pewnie znowu problem jest z tarczyca, za mała dawka leki np.
To najważniejsze, ze dobry lekarz :) a reszta jakoś pójdzie ;)

Ja używam tylko podpaski z Belli różowe wszystkich innych firm , nawet tej samej firmy (ale inne kolory)mi nie podchodzą... zastawiałam się nad tym kubeczkiem, ale nie wiem... Teraz ten Freebleeding jest w modzie

Ja rozumiem, żeby przemawiać do ludzi, że krwawienie miesiączkowe jest normalne, i że jak zdarzy się, że kobiecie wycieknie ta krew to żeby nie szykanować takiej kobiety, nie śmiać się z niej. Ale żeby tak zawsze bez niczego chodzić? ... Chodzić zakrwawionym... Chore.
Już sobie wyobrażam jak mam fontannę i leżę na narożniku przed TV :p

reklama
Do góry