1
reklama
Fizzymensa
Fanka BB :)
Jeju trzymam kciuki! Piekny bylby prezent dla Was![emoji173]
Ooo to mam nadzieję , że beta wyjdzie wysoka
Bardzo bym chciała nie powiem Byłby piękny prezent
Ładne[emoji173] u mnie w miescie takie cudo[emoji173] moj mąż już w tym siedział[emoji23]
Zobacz załącznik 925858
Super!!
U nas jest taka karoca, jak z Kopciuszka ♥ ale ogrodzona barierkami, bez sensu ... jak tu zdjęcie zrobić?? Pewnie i tak ludzie robią pomimo barierek hehe
1
185097
Gość
Tu można wejsc i usiąść bez problemu[emoji4]Bardzo bym chciała nie powiem Byłby piękny prezent
Super!!
U nas jest taka karoca, jak z Kopciuszka [emoji813] ale ogrodzona barierkami, bez sensu ... jak tu zdjęcie zrobić?? Pewnie i tak ludzie robią pomimo barierek hehe
1
185097
Gość
U mnie nie będzie świątecznego cudu. Włożyłam na wszelki wypadek tampona jadac na zakupy i wyjęłam już z żywą krwią. Więc w środku już rozkręca sie okres[emoji19] tak myślałam ze przyjdzie 26-27dc i zgadza sie. Jutro 27dc i mnie pewnie zaleje z rana.
flor87
Przykro mi Azulka :-(((U mnie nie będzie świątecznego cudu. Włożyłam na wszelki wypadek tampona jadac na zakupy i wyjęłam już z żywą krwią. Więc w środku już rozkręca sie okres[emoji19] tak myślałam ze przyjdzie 26-27dc i zgadza sie. Jutro 27dc i mnie pewnie zaleje z rana.
Loli05
Ciekawe,czyli jutri bedzie mial 22 i peknie pewnie i w srode wolna komoreczka bedzie do zaplodnienia,dobrze kombinuje twoj lekarzJa po monitoringu. Pecherzyk jednak rozwianl sie w prawym jajniku i ma 20 mm. Teraz mam czelac ze wspolzyciem do srody i w piatek przyjechac
flor87
Hehe on twierdzi ze moze urosnac do 24mm więc temu lepiej sroda.. mowil ze moze moze wtorek wieczor boboseksy...ale lepiej sroda czwartek i piatek przyjechac zobaczyc czy pecherzyk na pewno peklCiekawe,czyli jutri bedzie mial 22 i peknie pewnie i w srode wolna komoreczka bedzie do zaplodnienia,dobrze kombinuje twoj lekarz
Ostatnia edycja:
reklama
Loli05
Daj znac jak beta,trzymam kciukiHej dziewczyny!
U mnie sprzątanie pełną parą Dzisiaj była kolej na okna, których nienawidzę myć no ale trzeba ...
A jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu
I przy okazi również jutro idę na betę bo dalej nie dostałam @.... niby coś tam mnie pobolewa brzuch co jakiś czas, ale tylko chwilę i później cały dzień nic
W sumie się nie nastawiam na nic bo mało boboseksów było, bardziej na to, że luteina znowu pójdzie w ruch.....
Wszystko było dobrze i znowu coś mi się porobiło, jak na złość