martoosia04
Fanka BB :)
Ja wolałam nie przesadzać, bo któraś z dziewczyn pisała, że jak sobie dała ten żel, to mężowi było za mokro i nie dochodził. Nie chciałam stresować mojego M.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Antybiotyk to chyba bierze sie przez tydzień tylko to mysle ze to nie ma wpływu na to ale nie wiemJa też :/ nie wiem czemu. Ostatnio miałam cykl 26dni gdzie zawsze miałam około 30dni. I dodatkowo te wstrętne plamienia przed @
Dostałam od dentysty antybiotyk czy przez to nie można się starać??
No to najważniejsze [emoji7] [emoji173] supcio - niech rośnie cały czas , aż do rozwiązania [emoji4]Sprawdzałam i w normie [emoji2] lekarz i tak stwierdził, ze ważne jest to, aby rosło [emoji2]
Moze adres pomylony? Albo Cie oszukal? A co to za Pan? Zamawialas od kogos prywatnego czy z apteki?Hehe dzieki,pan z internetu powiedzial ze paczka doszka niby do mnie w zeszlym tygodniu ,a ja nic nie dostalam .kupilam se w akcie desperacji w sklepie, drozej no ale trudno.musze strzykawke znalesc.no wlasbie ile w ta strzyjawke tego wladowac?5ml?ktos ma jakies rozeznanie?
Ja mam aplikatory to w nich po 4gm jestJa kupowałam te najmniejsze strzykawki i z reguly bralam ok 8ml. Zalezy czasami nabralo mi sie mniej, czasami wiecej.
Hehe super opcja, my właśnie tak zrobiliśmy [emoji1] sprzedaliśmy nasza małą Audi i kupiliśmy Peugota w kombi żeby wózek się mieścił jak już się dorobimy dziecka [emoji7]Dziś jak wracaliśmy z mezem z mojej wizyty zaczelismy rozmawiać o kupnie nowego auta, ze przydalo by sie większe, bo jak sie dziecko pojawi itp. I wspomniałam ot tak ze czesto przy procedurze in vitro zdarzają sie bliźnięta. A mój mąż mowi ze nawet chciałby taką parkę, aby od razu odchować dwoje. I zaczął mi opowiadać jakie auta mają większe bagażniki które by wózek dla bliźniąt pomieścily[emoji23][emoji13][emoji16]
No wlasnie mi maz wspominal cos o aucie w kombi[emoji16] nawet mi pozniej na necie pokazywal[emoji23] ale my naszego auta nie sprzedamy, za duzo w niego wlozylismy kasy i teraz Nam sie zwyczajnie nie oplaci go sprzedać. Jak na razie ma sie dobrze, duzo rzeczy wymienionych, z gazem wiec bede pewnie ja Nim jezdzic. Bo mąż kupi dla siebie większe[emoji4]Hehe super opcja, my właśnie tak zrobiliśmy [emoji1] sprzedaliśmy nasza małą Audi i kupiliśmy Peugota w kombi żeby wózek się mieścił jak już się dorobimy dziecka [emoji7]
Hehe no wlasnie ja trochę dygam się z parkowaniem tym kombiakiem tam gdzie nie ma wiele miejsca,no ale moze przyzwyczaje się do niego I bedzie dobrze [emoji1] tez trochę poszlo na ta Audi u nas ale za duzo Pali a my ciagle po miescie I wzielismy na rope bo moj tz nie chce w gazie I trochę dolozylismy I mam nadzieje, ze na dluzej posluzy nam [emoji4]No wlasnie mi maz wspominal cos o aucie w kombi[emoji16] nawet mi pozniej na necie pokazywal[emoji23] ale my naszego auta nie sprzedamy, za duzo w niego wlozylismy kasy i teraz Nam sie zwyczajnie nie oplaci go sprzedać. Jak na razie ma sie dobrze, duzo rzeczy wymienionych, z gazem wiec bede pewnie ja Nim jezdzic. Bo mąż kupi dla siebie większe[emoji4]
Chiciaz ja nadal nie umiem nim zaparkowac na miescie[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja sie Naszym boje parkowac a co mowiac jeszcze wiekszym[emoji23][emoji23][emoji23]Hehe no wlasnie ja trochę dygam się z parkowaniem tym kombiakiem tam gdzie nie ma wiele miejsca,no ale moze przyzwyczaje się do niego I bedzie dobrze [emoji1] tez trochę poszlo na ta Audi u nas ale za duzo Pali a my ciagle po miescie I wzielismy na rope bo moj tz nie chce w gazie I trochę dolozylismy I mam nadzieje, ze na dluzej posluzy nam [emoji4]