reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja też :/ nie wiem czemu. Ostatnio miałam cykl 26dni gdzie zawsze miałam około 30dni. I dodatkowo te wstrętne plamienia przed @

Dostałam od dentysty antybiotyk czy przez to nie można się starać??
Antybiotyk to chyba bierze sie przez tydzień tylko to mysle ze to nie ma wpływu na to ale nie wiemo_O

Hehe dzieki,pan z internetu powiedzial ze paczka doszka niby do mnie w zeszlym tygodniu ,a ja nic nie dostalam .kupilam se w akcie desperacji w sklepie, drozej no ale trudno.musze strzykawke znalesc.no wlasbie ile w ta strzyjawke tego wladowac?5ml?ktos ma jakies rozeznanie?
Moze adres pomylony? Albo Cie oszukal? A co to za Pan? Zamawialas od kogos prywatnego czy z apteki?

Dziś jak wracaliśmy z mezem z mojej wizyty zaczelismy rozmawiać o kupnie nowego auta, ze przydalo by sie większe, bo jak sie dziecko pojawi itp. I wspomniałam ot tak ze czesto przy procedurze in vitro zdarzają sie bliźnięta. A mój mąż mowi ze nawet chciałby taką parkę, aby od razu odchować dwoje. I zaczął mi opowiadać jakie auta mają większe bagażniki które by wózek dla bliźniąt pomieścily[emoji23][emoji13][emoji16]

Dziś jak wracaliśmy z mezem z mojej wizyty zaczelismy rozmawiać o kupnie nowego auta, ze przydalo by sie większe, bo jak sie dziecko pojawi itp. I wspomniałam ot tak ze czesto przy procedurze in vitro zdarzają sie bliźnięta. A mój mąż mowi ze nawet chciałby taką parkę, aby od razu odchować dwoje. I zaczął mi opowiadać jakie auta mają większe bagażniki które by wózek dla bliźniąt pomieścily[emoji23][emoji13][emoji16]
Hehe super opcja, my właśnie tak zrobiliśmy [emoji1] sprzedaliśmy nasza małą Audi i kupiliśmy Peugota w kombi żeby wózek się mieścił jak już się dorobimy dziecka [emoji7]

Hehe super opcja, my właśnie tak zrobiliśmy [emoji1] sprzedaliśmy nasza małą Audi i kupiliśmy Peugota w kombi żeby wózek się mieścił jak już się dorobimy dziecka [emoji7]
No wlasnie mi maz wspominal cos o aucie w kombi[emoji16] nawet mi pozniej na necie pokazywal[emoji23] ale my naszego auta nie sprzedamy, za duzo w niego wlozylismy kasy i teraz Nam sie zwyczajnie nie oplaci go sprzedać. Jak na razie ma sie dobrze, duzo rzeczy wymienionych, z gazem wiec bede pewnie ja Nim jezdzic. Bo mąż kupi dla siebie większe[emoji4]
Chiciaz ja nadal nie umiem nim zaparkowac na miescie[emoji23][emoji23][emoji23]

No wlasnie mi maz wspominal cos o aucie w kombi[emoji16] nawet mi pozniej na necie pokazywal[emoji23] ale my naszego auta nie sprzedamy, za duzo w niego wlozylismy kasy i teraz Nam sie zwyczajnie nie oplaci go sprzedać. Jak na razie ma sie dobrze, duzo rzeczy wymienionych, z gazem wiec bede pewnie ja Nim jezdzic. Bo mąż kupi dla siebie większe[emoji4]
Chiciaz ja nadal nie umiem nim zaparkowac na miescie[emoji23][emoji23][emoji23]
Hehe no wlasnie ja trochę dygam się z parkowaniem tym kombiakiem tam gdzie nie ma wiele miejsca,no ale moze przyzwyczaje się do niego I bedzie dobrze [emoji1] tez trochę poszlo na ta Audi u nas ale za duzo Pali a my ciagle po miescie I wzielismy na rope bo moj tz nie chce w gazie I trochę dolozylismy I mam nadzieje, ze na dluzej posluzy nam [emoji4]

reklama
Hehe no wlasnie ja trochę dygam się z parkowaniem tym kombiakiem tam gdzie nie ma wiele miejsca,no ale moze przyzwyczaje się do niego I bedzie dobrze [emoji1] tez trochę poszlo na ta Audi u nas ale za duzo Pali a my ciagle po miescie I wzielismy na rope bo moj tz nie chce w gazie I trochę dolozylismy I mam nadzieje, ze na dluzej posluzy nam [emoji4]
Ja sie Naszym boje parkowac a co mowiac jeszcze wiekszym[emoji23][emoji23][emoji23]
Moj z poczatku tez nie chcial w gazie, ale akurat trafilo sie benzyna + gaz i kupilismy. Jak na razie nie narzekamy. Jeszcze Nas nie zawiodl[emoji14]
Ja to bym chciala jakies malutkie autko[emoji4]

Do góry