reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Niezapomniane uczucie! Chociaż zmeczylam się porządnie, to mogłabym tak co tydzień :D chyba minelam się z powołaniem :p

O nie! Wskakuj pod kołdrę!

Tak, melduje całkiem już spory brzucho :p to fotka z rana, przed sniadaniem:
Zobacz załącznik 920113

Dzisiaj w pracy powiedziałam reszcie (bo wcześniej tylko szefostwo wiedziało) i tak fajnie tyle gratulacji i miłych słów! No i wreszcie nie muszę nosić wielkich swetrów ;)
U mnie juz wywalilo brzuch [emoji85] nie jest lekko zaokraglony tylko wielki [emoji85][emoji87]Zobacz załącznik 920120
Dziewczyny piękne brzucholki ❤️❤️❤️ aż nie wierzę, że już tak widać wydaje się, że dopiero co pokazywałyście II kreski a tu już tak dzidzie urosły. Ekstra!

reklama
TSH 2.55 można powiedzieć że stoi w miejscu ale za to poprawiło się ft4 które ponoć lepiej jak jest przy górnej granicy i nie jest za niskie i ft3 też mi spadło bo już było blisko górnej granicy :) w takim przypadku myślę że da mi większą dawkę może tylko na weekend a w tygodniu ciągle będzie to 25 ;) przekonam się w czwartek :)
Wpadłam tylko na chwilę dać znać o tym i uciekam będę teraz tu dość rzadko ;) trzymam kciuki za Was dziewczynki :)

TSH 2.55 można powiedzieć że stoi w miejscu ale za to poprawiło się ft4 które ponoć lepiej jak jest przy górnej granicy i nie jest za niskie i ft3 też mi spadło bo już było blisko górnej granicy :) w takim przypadku myślę że da mi większą dawkę może tylko na weekend a w tygodniu ciągle będzie to 25 ;) przekonam się w czwartek :)
Wpadłam tylko na chwilę dać znać o tym i uciekam będę teraz tu dość rzadko ;) trzymam kciuki za Was dziewczynki :)
Powodzenia! :)

Nat, Kamila super wieści! :)
A ja jednak powtórzyłam dziś betę. Pierwszy wynik 52 po 72 h 318 :) teraz chyba pora przestać się martwić :)
Wczoraj byłam u endo. Zrobił mi usg tarczycy i zbadał manualnie. Nie ma zmian, zapalenia itd. Stwierdził, że tylko raz miałam tak wysokie tsh, a drugie badanie pokazało niższy wynik więc nie ma powodu, żeby brać leki. Mówił, że tsh powinno się zbadać przez 3dni pod rząd i wziąć z tego średnią bo ono często się wacha. Mam powtórzyć tsh po 4 tygodniach i wysłać mu wynik.
Super wiesci rosnijcie zdrowo

@NatBluebell @Kaamilaaa super brzuszki ❤️jak ja wam zazdraszczam że już tyle wiecie i widziałyscie dzidzie i trzymam kciuki żeby dalej było wszystko po waszej myśli
Ja mam nadzieję, że Ty będziesz się cieszyła zdrową i lekką ciążą :)
A czas leci jak szalony!

Dziękuję Loli, fakt że może kilogram więcej ważę a i to raczej w cyckach :p

Dziewczyny piękne brzucholki ❤️❤️❤️ aż nie wierzę, że już tak widać wydaje się, że dopiero co pokazywałyście II kreski a tu już tak dzidzie urosły. Ekstra!
No już początek czwartego miesiąca się zaczyna! Też się dziwię, że tak szybko to leci :)

reklama
Nat, Kamila super wieści! :)
A ja jednak powtórzyłam dziś betę. Pierwszy wynik 52 po 72 h 318 :) teraz chyba pora przestać się martwić :)
Wczoraj byłam u endo. Zrobił mi usg tarczycy i zbadał manualnie. Nie ma zmian, zapalenia itd. Stwierdził, że tylko raz miałam tak wysokie tsh, a drugie badanie pokazało niższy wynik więc nie ma powodu, żeby brać leki. Mówił, że tsh powinno się zbadać przez 3dni pod rząd i wziąć z tego średnią bo ono często się wacha. Mam powtórzyć tsh po 4 tygodniach i wysłać mu wynik.
Cieszę się że wszystko ok bo myślałam o tobie :)

Do góry