reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ostatnio jak tam jechalismy na pappe i do ZG z mlodym do kardiologa to sie nie obylo bez mdłości... wiec i tym razem na to nie licze [emoji6] tym bardziej jak bede sie tak stresować [emoji57]
To i tak jeszcze jest blisko [emoji6] na początku grudnia jedziemy znow na śląsk i nie mam pojecia jak to przeżyje [emoji52]

Prosze dziewczyny o kciuki jutro [emoji120][emoji120] tak bardzo chce zeby wszystko bylo dobrze [emoji120][emoji120]
Na pewno bedzie dobrze,czemu mialo by nie byc

Dzien dobry[emoji4]
Melduję że koniec okresu!!![emoji123] i że się pogodzilismy z moim mężem[emoji8] Wyjaśniliśmy sobie wszystko, gadaliśmy do 1 w nocy. Mąż przyznał mi że sobie nie radzi z tym problemem. Ze nie może przestać o tym myśleć, że nie czuje sie prawdziwym facetem, bo nie może zrobić mi dziecka[emoji45] że jest mu ciężko, i że lepiej się z tym czuje jak o tym nie rozmawia. Bo go boli to wszystko. Chyba pierwszy raz w życiu, odkąd jestem z moim mężem widziałam zeby aż tak płakał jak mi to wszystko mówił. Zawsze był taki twardy, silny. A wczoraj taki bezbronny. Az mi bylo wstyd ze Go tak gnębiłam tym wszystkim. Ale mógł mi powiedzieć od razu, a nie wszystko dusić w sobie. No ale najważniejsze że temat sobie przegadalismy[emoji8] i jest juz dobrze[emoji8]
To super że wszystko jest w porządku ;*

Ja jestem w 21 dniu cyklu,pozytywny owu mialam w zeszla niedziele,myslicie ze jakbym zrobila test to juz by cos wyszlo?wiem ze nie mozna wiem ze to glupie,jak bedzie bialy to stwierdze ze za wczesnie:)nie mam zadnych objawow poza pobolewaniem czasem brzucha,dzis mnie klol jajnik chwil i plecy mnie mega bola,cycki nic niestety

Ja czekam na @ , powinna jakoś za 4 dni przyjść wedlug kalendarzyka ale myślę, że ten cykl był bezowulacyjny i nie jestem pewna tego, że przyjdzie planowo [emoji39]
Jeśli faktycznie nie było owu to może być później. Ale ja tam trzymam kciuki za II kreski. Jak nie wyjdzie to w następnym się uda!
Dziekuje dziewczyny za wsparcie ![emoji8][emoji8]
Jesli wszystko wyjdzie jutro dobrze to moze pozwole sobie (pewnie ostatni raz, zalezy co jutro tez powie diabetolog bo popołudniu jeszcze to mnie czeka w zwiazku z wynikami krzywej...) na niezdrowe jedzonko z McDonalda [emoji38]
Oo czasami trzeba sobie pozwolić na małe grzeszki [emoji12]
Dzien dobry[emoji4]
Melduję że koniec okresu!!![emoji123] i że się pogodzilismy z moim mężem[emoji8] Wyjaśniliśmy sobie wszystko, gadaliśmy do 1 w nocy. Mąż przyznał mi że sobie nie radzi z tym problemem. Ze nie może przestać o tym myśleć, że nie czuje sie prawdziwym facetem, bo nie może zrobić mi dziecka[emoji45] że jest mu ciężko, i że lepiej się z tym czuje jak o tym nie rozmawia. Bo go boli to wszystko. Chyba pierwszy raz w życiu, odkąd jestem z moim mężem widziałam zeby aż tak płakał jak mi to wszystko mówił. Zawsze był taki twardy, silny. A wczoraj taki bezbronny. Az mi bylo wstyd ze Go tak gnębiłam tym wszystkim. Ale mógł mi powiedzieć od razu, a nie wszystko dusić w sobie. No ale najważniejsze że temat sobie przegadalismy[emoji8] i jest juz dobrze[emoji8]
Dobrze, że wszystko już jasne i jesteście pogodzeni ! Szkoda , że tyle nerwów Was to kosztowało
Dziękuje

Dziewczyny zaraz 12 ! A u mnie żadnych wieści [emoji31]

reklama
Butterflymam kciuki za tatę!

Kamila, kciuki za Pappę jutro!

A ja dziś idę do endo i mam stresa czy wybrałam dobrego lekarza. No okaże się wieczorem.

Do góry