reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
W sumie to nie mamy żadnych ... Mąż pojedzie do roboty a ja zostanę z młodym z domu jeszcze byle pogoda była to się gdzieś wyjdzie bo to siedzenie mnie dobija. Poza tym chyba sobie przeziębiłam pęcherz ale nie wiem gdzie i kiedy bo od wczoraj co chwilę mi się chce siku w nocy co godzinę chodziłam już mi się przypomniały czasy wędrówek nocnych w zaawansowanej ciąży do ubikacji ;p
A moze to objaw ciazy:)

Mój mąż wymyślił grila i zaprosił znajomych a mi się tak spać chce.. :baffled: to jest chyba właśnie starość! :oo2:
Mi tez sie chciało spac ale juz mi przeszło bo mlody chce sie bawić [emoji57]

Czy wy tez tak macie ze czasami po prostu musicie sie polozyc chocby na 5minut zamknac oczy bo inaczej odplyniecie nawet na siedząco ? Mi sie to ostatnio bardzo czesto zdarza [emoji57]

reklama
Moj maz stwierdził ze do robienia dziecka potrzebujemy nowego łóżka i jedziemy ogladac do sklepów[emoji16]
Dobra decyzja [emoji4]

Nam sie na poczatku roku trafiła okazja na kupienie łóżka-nowe i od razu z nowym materacem, 2x2,20[emoji3] za 250zl czyli jak za darmo [emoji3] świetne sie spi na takim dużym [emoji3]

Dziewczyny czy wy przed @ tez macie takie uderzenia gorąca? Zaraz oszaleje [emoji849] raz mi normalnie chlodno a za chwile goraco az w glowie mi sie kreci [emoji849] chce juz @ !!![emoji35]

Do góry